CERTIFICATE

USDA ORGANIC

Conțin produsele Motherlove organisme modificate genetic?

Motherlove este dedicată oferirii unei calități care înseamnă produsele cele mai fine și pure, folosind ingrediente organice certificate, ce vor hrăni, alina și vindeca mamele în cea mai frumoasă călătorie a vieții lor.

Ne angajăm să susține toate eforturile pentru eliminarea organismelor modificate genetic (OMG) din toate ingredientele produselor de îngrijire personală și din alte produse.
Motherlove nu folosește ingrediente pe bază de OMG. Niciodată.
Iată câteva informații despre certificarea organică și relația acesteia cu OMG. USDA explică:

Folosirea ingineriei genetice sau a OMG este interzisă în produsele ecologice. Aceasta înseamnă că un fermier ecologic nu poate folosi semințe modificate genetic, o vacă de la o asemenea fermă nu poate fi hrănită cu lucernă alfalfa sau porumb, iar un producător de supă organică nu poate pune în compoziție ingrediente modificate genetic. Pentru a respecta reglementările organice USDA, fermierii și cei care prelucrează materia primă trebuie să demonstreze că nu folosesc OMG și că produsele lor sunt protejate și nu intră în contact cu substanțe interzise, cum ar fi organismele modificate generic, pe tot parcursul de la fermă până la consumul individual… În plus, certificare produselor include etapa de testare a reziduurilor pentru a stabili dacă măsurile de prevenire sunt adecvate pentru evitarea contactului cu substanțele interzise, cum ar fi pesticidele interzise, antibioticele și organismele modificate genetic.

Motherlove folosește ingrediente certificate organic ori de câte ori este posibil și ierburi sălbatice când cele organice nu sunt disponibile. Indiferent de proveniența ingredientelor, nu folosim organisme modificate genetic. Niciodată.

Lipsa de OMG este certificată și ajută când un produs nu este organic. Când vedeți o siglă cu un certificat organic, înseamnă că acel produs nu conține organisme modificate genetic.

Produsele Motherlove nu conțin ingrediente sintetice și artificiale. Toate au un certificat de zero toxine (cea mai bună clasificare) în baza de date a EWG. Suntem precauți în folosirea ingredientelor comune în produsele de îngrijire personală.
Atunci când căutați produse fără ingrediente modificate genetic pentru dumneavoastră și bebelușul dumneavoastră, aveți încredere în Motherlove. Produsele noastre certificate organic vin dintr-o lungă tradiție de a oferi cele mai fine, pure produse, care să vă ajute în perioada maternității.

Pentru mai multe informații despre produsele ce nu conțin OMG și stardarde organice, vizitați pagina de internet a USDA și citiți acest articol despre certificarea organică și produsele fără OMG.

otco

Oregon Tilth Certified Organic (OTCO)

usda

Az USDA Organic