DESCRIERE

Pentru bebeluși

avem balsamul potrivit!

 • Mâncărimi? Vergeturi? Eczeme? Iritații de la scutece sau afte? Mameloane dureroase? Hemoroizi? Buze crăpate? Înțepături de insecte? Un nou tatuaj?

 • avem balsamul potrivit!

 • Motherlove are o linie de balsamuri protectoare și calmante pentru alinarea naturală și eficientă a problemelor tale: Balsamul Motherlove pentru îngrijirea pântecelui gravidei este o modalitate naturală de a netezi vergeturile.

 • Plante medicinale certificate organic, împreună cu untul de shea fac minuni pentru prevenirea, netezirea și reducerea vergeturilor. Puteți folosi acest balsam pe călcâie uscate, coate, cicatricea de după cezariană și chiar pe buzele crăpate. Acest balsam conține nalbă, care catifelează pielea și calmează iritațiile; măceș, care ajută la prevenirea cicatricilor și hidratează pielea; gălbenele, utile în orice afecțiune a pielii; mușețel, un antiinflamator care netezește pielea.

 • Balsamul verde Motherlove este potrivit pentru mai multe afecțiuni, calmează și vindecă. Acest balsam organic este remediul perfect pentru iritații, pentru pielea crăpată și iritată și pentru eczeme. Iarna e ideal pentru pielea uscată, crăpată; vara e potrivit pentru tratarea mâncărimii cauzate de mușcăturile de insecte, de albine și pentru dermatite cauzate de iedera otrăvită. Balsamul verde conține ulei de măsline extra-virgin, ceară de albine, patlagină, tătăneasă, rădăcină de mahonie și flori de gălbenele. Patlagina este cunoscută drept pansament natural și e excelentă pentru vindecarea rănilor și pentru extragerea toxinelor. Tătăneasa vindecă rapid rănile și cicatricile. Mahonia și gălbenelele calmează, vindecă și netezesc pielea.

 • Crema pentru îngrijirea mamelonului Motherlove conține toate ingredientele organice necesare pentru a vindeca și alina mameloanele dureroase, crăpate. Conține ulei de măsline extravirgin, ceară de albine, rădăcină de nalbă, gălbenele. Toate ingredientele sunt comestibile și nu e nevoie de spălare înainte de alăptare. V-a rămas cremă pentru îngrijirea mamelonului? Iată 13 feluri de a folosi crema noastră, inclusiv pe buze crăpate, coate uscate sau chiar pentru aranjarea părului rebel!

 • Balsamul pentru calmarea iritațiilor și aftă este un balsam natural din ingrediente certificate organic pentru iritațiile persistente și inflamațiile provocate de scutece. Conține rădăcină vindecătoare de mahonie pentru tratarea problemelor pielii, coada șoricelului pentru iritații, smirnă contra bacteriilor și infecțiilor fungice și gălbenele pentru netezirea și calmarea pielii. Dacă ați folosit alte produse și nu au funcționat, bebelușul poate avea o infecție fungică ce necesită un produs cu proprietăți antifungice. Balsamul nostru pentru calmarea iritațiilor este sigur și potrivit pentru orice tip de scutece, inclusiv cele din pânză. Acest balsam tratează și mameloanele în perioada alăptării și nu necesită spălare înainte de a hrăni bebelușul.

 • Balsamul pentru hemoroizi Motherlove este un balsam ecologic cu efect imediat pe țesuturile inflamate. Conține o combinație de plante ce include hamamelis, recomandat de mame și medici pentru proprietățile sale antiinflamatoare, pentru că încetinește sângerările și înlătură disconfortul cauzat de hemoroizi.

 • Firește, toate balsamurile noastre au clasificarea zero (cea mai curată) în baza de date EWG. Toate ingredientele sunt sigure și nu trebuie să le evitați.

Pentru mame

ingrediente de evitat în îngrijirea corporală

 • Știți că tot ce mâncați și beți în timpul sarcinii poate ajunge la făt.

 • Știați că și ceea ce aplicați pe piele poate ajunge la făt? Când e vorba de pielea delicată a bebelușului este și mai important să folosiți produse blânde și hrănitoare. Din nefericire, multe produse de îngrijire corporală conțin chimicale.

 • Ne bazăm pe reglementări ce ne protejeză de substanțele care au potențialul de a ne face rău. FDA a interzis folosirea a 9 substanțe chimice în produsele de îngrijire corporală, în timp ce Uniunea Europeană a interzis peste 1,000.

 • Cumpărând produse “naturale” or “organice” nu ne dă garanția că produsele nu conțin substanțe chimice periculoase. Un produs cu etichetă ecologică poate conține coloranți sintetici sau arome. Produsele mai scumpe nu prezintă garanții – multe dintre ele sunt pline de ingrediente și substanțe chimice dăunătoare, ca și produsele mai ieftine.

 • Ce putem face să ne asigurăm că produsele cumpărate sunt sigure și pure? Cumpărați produse ce nu conțin elementele enumerate mai jos – nici în ingrediente, nici în ambalaj. Găsiți explicații detaliate despre riscurile la care vă expuneți pe pagina noastră de internet.

 • Ceteareth-6
  Gudron de cărbune
  Diethanolamine (DEA) sau trietanolamină (TEA)
  Imidazolidinyl urea și diazolidinyl urea
  Ulei mineral
  Parabeni — methyl, propyl, butyl și ethyl
  Petrolatum
  Ftalați
  Propilen glicol
  PVP/VA Copolymer
  Sulfat lauril de sodiu
  Stearalkonium Chloride
  Culori sintetice
  Parfumuri sintetice

Pentru mediul înconjurător

 • Căutați produse care nu conțin aceste ingrediente? Folosiți baza de date EWG pentru a căuta produsele sigure.

 • De peste 20 ani Motherlove și-a luat un angajament ferm să furnizeze produse sigure, fără toxine, cu ingrediente ecologice pentru mame și bebeluși de peste 20 ani. Am fost desemnați Campioni, cea mai înaltă distincție în domeniul cosmeticelor sigure. Produsele noatre au clasificare zero în baza de date EWG și suntem mândri să putem publica lista completă a ingredientelor noastre. Motherlove folosește ambalaje sigure, reciclabile pentru produse ce nu conțin conservanți care să prelungească durata lor de viață sau ingrediente artificiale. Așa este adevărata hrană. Așa trebuie să fie îngrijirea corporală.