Recenzii

La Motherlove, suntem recunoscători că mămicile ocupate își rup din timp ca să ne scrie și să ne spună părerea despre produsele noastre. Iată câteva păreri recente, pe care vrem să vi le împărtășim!

3 luni de facem saptamana viitoare. Alaptat exclusiv 2 luni si o saptamana. Plus in "pusculita"(poza)  Nu credeam ca o sa pot! oricum, minunate pastilutele! :-)12021798_10204966178660488_1285628205_n
Madalina Tofan, Romania
Am mai comandat tot la dv acest produs de vreo 3 ori, atunci cand am fost insarcinata, si am fost foarte incantata de el. Nu am nici urma de vergetura. A fost f eficient si calitativ, mai ales tinand cont de ingredinetele naturale. M-am dat atunci cu crema pe burtica si sani de 2 ori/zi, dimineata si seara. Mi-a placut f mult textura, in contact cu pielea practic se topea si era absorbita f bine.  
Mariana Roata Moale, Romania
Laptele meu ieșea cu greutate ... Am început să mănânc ovăz de două ori pe zi până când am aflat de Motherlove… În 24 ore aveam lapte în abundență, chiar mai mult decât necesar ... Am fost fericită și surprisă…. Recomand tuturor mamelor care au probleme cu lactația ... le vorbesc despre MotherLove…. Mă bucur că mama mea mi-a vorbit despre asta.
Scrie: Cornelia J. (West Helena, AR)