SHATAVARI

Asparagus Racemosus

SHATAVARI

Rădăcina de shatavari este nativă suprafețelor stâncoase din munții Himalaia și este poreclită „planta cu 100 de rădăcini”. Planta și-a câștigat acest nume deoarece se credea că este pentru beneficiul corpului femeii.

SHATAVARI

De ce este folositoare Suplimentul Motherlove cu shatavari a fost formulat ca să se concentreze atât pe lactație, cât și pe sănătatea reproductivă a femeilor. Planta este cunoscută pentru proprietățile sale de reglare ale ciclului menstural, echilibrului hormonal și srijinul producerii de lapte matern.

În 2018, o revizurie a unor studii publicat în Biomedicine and Pharmacotherapy  a sugerat că planta poate îmbunătăți condițiile cum ar fi, dezechilibru hormonal și sindromul ovarului polichistic. Deși s-a dovedit că planta este de ajutor, mai multe studii trebuie efectuate pentru a stabili rolul ei în tratarea dezechilibrelor hormonale.  

Rădăcina de shatavari a fost folosită în mod tradițional pentru tratarea problemelor reproductive la femei. În 2018, a fost efectuat un studiu pentru a testa efectele medicamentelor pe bază de plante și simptomele menopauzei. Din 117 femei care au participat la studiu, s-a raportat o scădere a bufeurilor și transpirațiilor de noapte. (nu s-au colectat date despre schimbările hormonale).

Cum arată:  Planta de shatavari este foarte ușor de recunoscut cu frunze înguste și lucioase. Frunzele cresc din tulpină și au aspectul unor ace. Planta produce flori mici și albe, iar ocaziional fructe de culoare violet închis.

Știai că: Deși nu e conscut ca rădăcina să aibă efecte secundare, recomandăm ca înaintea utilizării oricărui supliment să discutați cu un medic.

Folosim în Capsule cu Shatavari, click pentru produsele noastre

Urmărește-ne pe Facebook & Instagram