Image Alt

GHID DE SUPLIMENTE

SELECTEAZĂ SUPLIMENTUL POTRIVIT

De la aport de lapte scăzut la nemodificarea mărimii sânilor în timpul sarcinii & de la revenirea ciclului menstrual la suport general în alăptare – avem pentru tine un supliment pe bază de plante care sprijină lactația!

milk
OPTIMIZEAZĂ & SPRIJINĂ APORTUL DE LAPTE

Ai nevoie să optimizezi aportul de lapte din motive cum ar fi creșterea stocului de lapte din congelator, reîntoarcerea la lucru, bebe trece printr-o perioadă de creștere, tu sau bebe ați fost bolnavi sau ai stat departe de bebe?

 

Produsele noastre enumerate mai jos sunt opțiuni grozave pentru mămici care caută sprijin. Recomandăm să încerci unul din suplimentele de mai jos:

 

More Milk Moringa: *NOU* Supliment din plante, care este special creat pentru a sprijini aportul de laptele matern pentru mamele care au intoleranță la schinduf sau caută să sporească aportul de lapte matern.

 

More Milk Plus: Este cel mai popular produs Motherlove și cel mai iubit supliment de lactație. Conține schinduf, schinel urzică și semințe de fenicul. Multe mămici au constatat că le-a ajutat cu creșterea aportului de lapte în decurs de 24-48 ore de la prima administrare.

 

Moringa (Mallungay): O plantă cu o concentrație mare de fier, proteine, vitamine și minerale. Recomandată pe scară largă pentru mămicile care alăptează & pompează și care vor să sprijine și să optimizeze aportul de lapte sau mame care doresc să își mărească stocurile din congelator.

sutien
NU AI SESIZAT O MĂRIRE A SÂNILOR ÎN TIMPUL SARCINII

Nu ți-au crescut sânii în timpul sarcinii, ai SINDROM OVARIAN POLICHISTIC, țesut glandular insuficient (hipoplazie mamară) sau ai avut operații la sâni?

 

Produsul de mai jos conține planta ruta caprei, care este utilă în creșterea țesutului mamar. Dacă nu ai observat o creștere a sânilor în timpul sarcinii încearcă:

 

Goat’s Rue – Ruta Caprei: Un galactagog care sprijină dezvoltarea țesutului mamar. Acesta este formulat pentru mame care nu au văzut o creștere a sânilor în timpul sarcinii, care au născut prematur, care suferă de ovare polichistice, mame care au avut operații la sâni sau mame adoptive.

fenugreek-free
OPȚIUNE FĂRĂ SCHINDUF

Cauți un supliment fără schinduf din cauză că ai intoleranță la această plantă?

 

 

Schinduf este o plantă recomandată de generații de profesioniști din domeniul medical pentru sprijinul și optimizarea aportului de lapte deoarece este eficient și acționează rapid. Multe mămici au succes cu schinduf. Totuși, dacă ești în căutarea unui supliment alternativ fără schinduf, din cauza unei afecțiuni ale glandei tiroide sau a unui stomac sensibil, Motherlove îți pune la dispoziție alte 4 suplimente unice fără schinduf.  Recomandăm selectarea unuia dintre produsele descrise mai jos:

 

More Milk Moringa: *NOU* Supliment din plante creat special pentru a sprijini aportul de laptele matern pentru mamele care au intoleranță la schinduf sau doar doresc cresterea debitului de lapte matern.

 

Malunggay (Moringa): O plantă cu o concentrație mare de fier, proteine, vitamine și minerale. Recomandată pe scară largă pentru mămicile care alăptează & pompează și care vor să sprijine și să optimizeze aportul de lapte sau mame care doresc să își mărească stocurile din congelator.

 

Shatavari: o plantă cunoscută pentru proprietățile sale de echilibrare a sistemului hormonal în timp ce optimizează lactația. Mămicile consideră shatavari util, în special dacă au născut prematur sau dacă suferă de dezechilibre hormonale.

 

Goat’s Rue – Ruta Caprei: Un galactagog care sprijină dezvoltarea țesutului mamar. Acesta este conceput pentru mame care nu au văzut o marire a sânilor în timpul sarcinii, care au născut prematur, care suferă de ovare polichistice, mame care au avut operații la sâni sau mame adoptive.

tampon
REVENIREA MENSTRUAȚIEI

Te confrunți cu aport de lapte scăzut în timpul menstruației sau după revenirea acesteia nu mai ai rezerve de lapte?

Shatavari: o plantă cunoscută pentru proprietățile sale de echilibrare a sistemului hormonal feminin în timp ce optimizează aportul de lapte. Originară din India, această plantă ayurvedică întineritoare sprijină sistemul hormonal al femeilor.

baby
NAȘTERE PREMATURĂ

Ai născut mai repede de 37 de săptămâni de sarcină?

 

Motherlove a primit reacții pozitive despre folosirea produselor descrise mai jos în contextul nașterilor premature. Recomandăm administrarea unuia din suplimentele de mai jos:

 

Goat’s Rue – Ruta Caprei: Un galactagog care sprijină dezvoltarea țesutului mamar. Acesta este formulat pentru mame care nu au văzut o creștere a sânilor în timpul sarcinii, care au născut prematur, care suferă de ovare polichistice, mame care au avut operații la sâni sau mame adoptive.

 

Shatavari: o plantă cunoscută pentru proprietățile sale de echilibrare a sistemului hormonal în timp ce optimizează lactația. Mămicile consideră shatavari util, în special dacă au născut prematur sau dacă suferă de dezechilibre hormonale. Aceasta este o opțiune foarte populară  și la revenirea menstruației.

alaptare
ALĂPTARE ÎN CAZUL MAMELOR ADOPTIVE SAU RELACTAȚIE

Încerci să induci lactația pentru un bebe adoptat sau încerci să îți readuci lactația?

 

Multe mămici găsesc util să folosească un produs care conține Ruta Caprei dacă alăptează un bebe adoptat sau doresc să relacteze. Recomandăm produsul de mai jos:

 

Goat’s Rue – Ruta Caprei: Un galactagog care sprijină dezvoltarea țesutului mamar. Acesta este formulat pentru mame care nu au văzut o mărire a sânilor în timpul sarcinii, care au născut prematur, care suferă de ovare polichistice, mame care au avut operații la sâni sau mame adoptive.

greturi
GREȚURI DE DIMINEAȚĂ

Te confrunți cu efectele negative ale sarcinii, grețurile de dimineață?

 

Morning Sickness Blend: Calmează grețurile matinale cu noul nostru produs din plante.

Reset Password