Image Alt

Despre Noi

SĂMÂNȚA MOTHERLOVE

Kathryn Higgins, fondatoarea Motherlove, a crescut într-o familie de medici în Rochester, Minnesota, Statele Unite ale Americii, care erau grădinari avizi îndrăgostiți de flori și plante. După mutarea în Munții Stâncoși, a devenit pasionată de utilizarea plantelor din poienile și pădurile înconjurătoare casei sale de pe versantul de nord al canionului din Colorado. A început să folosească plantele sălbatice în viața de zi cu zi pentru mâncare, sănătate și a învățat și pe alții. Negăsind produse vegetale în timpul propriei sarcini a început să și le producă singură și să le împartă cu alte femei. Aceste creații la începutul anilor 1980 au fost sămânța pentru produsele Motherlove de azi.

Despre noi

APARIȚIA MOTHERLOVE

În 1987, magazinele locale au început să ceara produsele lui Kathryn și astfel s-a născut Motherlove. A scris ``Made with Love`` (făcut cu dragoste) pe etichete scrise de mână și le-a trimis prin curier în drumul acestuia săptămânal prin canion. În 1995 Motherlove s-a mutat din bucătăria lui Kathryn pentru a putea face față la numărul mare de comenzi din spitale și magazine. În ultimul deceniu, datorită faptului că au crescut la nivel internațional, Kathryn a extins familia Motherlove incluzându-și fiicele, Silencia și Jasmin Cox. Semințele fiind deja sădite pentru a transmite generațiilor viitoare tradițiile vegetale ale familiei către clienții Motherlove.

Motherlove

REÎNSĂMÂNȚAREA MOTHERLOVE

Pe lângă faptul că este vizionarul Motherlove, Kathryn predă, scrie articole către publicații naționale importante și vorbește pentru organizații ale alăptatului la sân și în spitale. În 2012, Motherlove si-a luat angajamentul de a ne îngriji pentru partea noastră de pământ, atunci când am început să ne cultivăm propria fermă de 48 hectare în Colorado, unde ne vom continua tradiția de a crește plante organice și de a educa întreaga comunitate despre beneficiile plantelor.

Motherlove CEO

MOTHERLOVE ÎNFLOREȘTE

Azi, produsele noastre sunt vândute în spitale, farmacii, magazine naturiste și magazine de specialitate în peste 20 de țări. Deși etichetele noastre familiale se văd pe rafturile celor mai mari comercianți, familia noastră continuă să fabrice toate produsele în mod tradițional, cu dragoste, de la familia noastră la familia ta.

Motherlove proprietari e1589628103759
WOMEN

Reset Password