Despre noi

Produse eficiente pe bază de plante pentru femeile însărcinate

Bine ați venit pe pagina noastră! În 1990 Compania Motherlove Herbal a introdus prima linie de produse de îngrijire personală și suplimente destinate în special femeilor însărcinate și celor care alăptează. De la bun început, Motherlove a condus în gama de produse de îngrijire corporală holistică. Calitatea este principala noastră țintă și producem cele mai fine produse, cu puritate certificată din plante organice și uleiuri de lux. Formulele pe care le folosim, împreună cu integritatea și iscusința noastră sunt dedicate hrănirii, îngrijirii și vindecării femeilor pe întreg parcursul sarcinii. Motherlove respectă recomandările impuse de organizațiile ce reglementează bunele practici, AHPA și FDA. Plantele noastre sunt clasificate GRAS (recunoscute a fi sigure) și se află pe lista plantelor medicinale ce se pot comercializa. Păstrăm mostre din fiecare lot de producție și ținem evidența computerizată pentru fiecare sticlă vândută. Suplimentele noastre sunt testate pentru bacterii, plumb și metale grele.

Pe lângă aderarea la cele mai bune practici, susținem mediul înconjurător. Folosim hârtie reciclabilă, cutiile în care livrăm sunt realizate din carton reciclat, mărunțim multe din materialele folosite pentru ambalarea produselor noastre. Produsele noastre sunt ambalate în containere reciclabile. Folosim plante medicinale produse sustenabil care nu prezintă riscuri și compostăm toate materialele vegetale folosite.
Calitatea este foarte importantă pentru noi. Fiecare produs începe cu plantele cele mai bune, certificate organic. Uleiurile și extractele noastre lichide sunt comercializate în frumoase sticluțe albastre. Oferim garanție 100% pentru produsele noastre. Retururile sunt scăzute și primim numeroase telefoane care certifică eficiența produselor noastre.
Educația este o prioritate la Motherlove. Personalul nostru este instruit să vă răspundă la întrebări. Pagina noastră de internet este citată des mai ales la secțiunea de Întrebări Frecvente și resurse. Înnoim mereu pagina cu informații.
Personalul Motherlove participă regulat la seminarii despre plante, la conferințe despre naștere și alăptare. Compania Motherlove Herbal este membră în următoarele organizații:
American Botanical Council (ABC)
American Herbalists Guild (AHG)
American Herbal Products Association (AHPA)
Herb Research Foundation (HRF)
Organic Trade Association(OTA)
United Plant Savers (UpS)

 

Despre fondatoarea Kathryn Higgins

Kathryn Higgins

Fondator, Președinte și Specialist în Plante Medicinale la Motherlove Herbal Company

Specialist recunoscut la nivel național, Kathryn Higgins, este fondatoarea și vizionara din spatele companiei Motherlove Herbal. S-a născut și a crescut la Rochester, Minnesota, într-o familie cu tradiție medicală. Bunicul ei a fost cercetător, tatăl a lucrat ca medic la Clinica Mayo, iar fratele ei a terminat Mayo Medical School. Casa de la țară a familiei era înconjurată de grădini frumoase, la îngrijirea cărora participa și Higgins. Aceste influențe au pus bazele pasiunii ei pentru plantele vindecătoare.
Un curs despre indentificarea plantelor sălbatice comestibile urmat la Colorado State University a fost inspirația ei pentru a începe folosirea plantelor sălbatice, cum ar fi păpădia sau urzica, în mâncăruri. La începutul anilor ’70, Higgins începuse deja să fiarbă amestecuri din plante pentru băi și pentru îngrijirea pielii. Stilul ei boem – trăia înconjurată de câmpii cu flori sălbatice și plante de leac – a devenit inspirația ei. Higgins a început să experimenteze cu vopsele naturale, fapt care a dus la prima ei afacere, o firmă de produs accesorii din fibre, numită Canyon Colors.
Însărcinată cu primul său copil, Higgins aduna plante medicinale din Munții Stâncoși să facă ceaiuri, uleiuri, băi și extracte lichide din plante pentru a-și ușura experiența sarcinii. Aceste creații au devenit bazele produselor Motherlove. Higgins a început să predea ore despre plantele medicinale, despre etică. Făcea plimbări și preda despre plantele medicinale comestibile, cât și despre îngrijirea corporală. La a treia sarcină, în 1990, se năștea și compania Motherlove Herbal.

În 1996, Higgins a publicat un ghid de buzunar despre plantele sălbatice comestibile și medicinale, scris pentru a ajuta oamenii să identifice plantele utile din Munții Stâncoși. Ea a continuat să predea ore la diferite instituții, inclusiv la Colorado State University și la Grădina Botanică din Denver. Higgins fost invitată la conferințe, la Leche League, la National Natural Pharmacy și la diferite programe radio la nivel național. A scris articole pentru reviste, cum ar fi revista Natural Pharmacy, The Herb Quarterly și The Herb Companion. Lucrează la a doua ei carte, Sowing Seeds: Growing our Future, care se axează pe creșterea plantelor împreună cu copiii.
Azi, Higgins este recunoscută la nivel național ca o specialistă în terapie, autor de cărți și ca profesor. Cu o experiență de 30 ani, continuă să participe la cursuri, seminari și conferințe naționale despre lactație și naștere. Învățăturile ei au ca element central recunoașterea puterii fiecăruia de a cunoaște și folosi plantele din jurul nostru și posibilitatea de a folosi aceste informații pentru dezvoltare personală și responsabilizare la nivel global.

Aceasta este povestea unei afaceri în familie care a început într-o poiană din Munții Stâncoși, în Colorado și s-a transformat într-un lider pe plan internațional.

Nașterea Motherlove

Kathryn Higgins, fodatorul Motherlove’s, a crescut într-o familie de medici din Rochester, Minnesota, care erau pasionați de flori și plante. După mutarea în Munții Stâncoși, i s-a deschis apetitul pentru folosirea plantelor din poienele și pădurile ce înconjurau căminul familiei în nordul statului Colorado lângă Rist Canyon. A început să integreze plantele sălbatice în viața ei de zi cu zi pentru mâncare și medicamente, învățându-i și pe alții. Pentru că nu a găsit produse din plante care să o ajute pe perioada sarcinii și nașterii, a început să creeze propriile produse și să le împărtășească și altor femei. Aceste creații din anii 1980 au devenit pietrele de temelie ale produselor Motherlove.

Motherlove crește

În 1987, piețele locale încep să ceară produsele ei și se naște Motherlove. “Făcut cu Dragoste” era inscripția de pe etichete și curierul UPS livra produse săptămânal de pe canion. Motherlove a părăsit bucătăria lui Kathryn în 1995 pentru a face față cererii în creștere din spitale și de la vânzători. În ultimii zece ani, pe măsură ce compania se dezvolta pe plan internațional, ea le-a inclus pe fiicele Silencia și Jasmin Cox în afacere. Acum afacerea a trecut la generația următoare și va fi dusă mai departe către generații noi de utilizatori ai produselor Motherlove.

Motherlove perspective noi

Kathryn nu este numai o vizionară, ea ține cursuri, scrie articole în publicații recunoscute la nivel național și este invitată să țină prelegeri la organizații și conferințe. În 2012 Motherlove și-a luat angajamentul să ne ajute cu ferma noastră proprie pe Colorado Front Range, unde vom continua moștenirea și vom crește plante, educând populația despre utilizările lor.

Motherlove înflorește

Azi produsele noastre sunt vândute în spitale, farmacii, magazine naturiste și în magazine mari în peste 40 țări. Chiar dacă azi vedeți sticlele albastre ale companiei noastre la toți marii comercianți din țară, familia noastră produce în stilul tradițional, cu dragoste, de la familia noastră către familia voastră.

practicile noastre

Motherlove produce consistent produse de cea mai bună calitate, pure, cu materiale organice speciale pentru a vă hrăni, mângâia și vindeca în cea mai importantă călătorie a vieții voastre. Fiecare din formulele noastre a trecut testul timpului și are în spate integritate, înțelepciune și cunoașterea aprofundată a remediilor din plante.

Bune Practici de Producție

Angajamentul Motherlove este să urmeze directivele trasate de către AHPA și FDA privind bunele practici. Pentru a ne asigura că oferim produse de calitate excepțională și pentru protecția consumatorilor, păstrăm mostre din fiecare lot de producție și avem un sistem de urmărire computerizată unde este înregistrată fiecare sticlă vândută. Suplimentele din plante sunt produse într-o unitate înregistrată la FDA, o unitate ce deține certificat de bune practici. Înainte de a comanda un ingredient, noi primim un buletin de analize și o mostră. Buletinul de analize de la furnizor arată testele făcute pentru depistarea colilor, salmonelei, fungilor și mucegaiului, numărul bacteriilor, metalele grele și eventualele urme de pesticide. Eșantioanele de plante trebuie să aibă o anumită culoare, un miros specific și o putere înainte de a primi aprobare. Produsul finit este apoi supus unor teste la un laborator independent pentru determinarea prezenței bacteriilor, colilor și metalelor grele. Împreună cu certificatele de analiză pentru fiecare ingredient, avem și documente care certifică faptul că produsele noastre sunt organice, kosher și că nu folosim acte de cruzime față de animale.

Agricultură organică, practici ecologice sustenabile

Susținem agricultura organică și practicile sustenabile. Motherlove vrea să facă ce este mai bine pentru mame și bebeluși, ținând cont și de mediul înconjurător. Toate consumabilele din birouri și ambalajele noastre sunt produse din materiale reciclate, folosim hârtie reciclată la imprimantă, producția se face cu energie eoliană și avem senzori pentru lumină. Produsele noastre nu sunt testate pe animale și suntem împotriva oricărui act de cruzime asupra animalelor.

Dăruire

Credem în susținerea mediului social prin fundația noastră Nurturing Life Foundation, care promovează alăptarea la sân și susține mamele nevoiașe din toată țara. Peste 10% din toate profiturile companiei Motherlove Herbal se donează organizațiilor care ajută cu adevărat la îmbunătățirea calității vieții.

Apartenența la organizații

Motherlove Herbal este membră a următoarelor organizații. • American Botanical Council (ABC) • American Herbalists Guild (AHG) • American Herbal Products Association (AHPA) • Herb Research Foundation (HRF) • Organic Trade Association (OTA) • United Plant Savers (UpS).

Terțe certificări și verificări

Suntem mândri să avem certificarea din partea unor părți terțe. Suntem verificați și/sau certificați de către următoarele organizații:

Odată cu creșterea popularității produselor noastre, este important să știm în ce putem avea încredere. Căutați certificatul din partea unei terțe părți pe etichetă. Aceste organizații sunt independente și cer producătorilor să îndeplinească cerințe și standarde.

Ferma organică Motherlove

Cu mulți ani înainte de deschiderea firmei Motherlove, Kathryn Higgins creștea plante medicinale și îi învăța pe alții cum să le folosească. După ce a rămas însărcinată și a născut primul copil, produsele pe care le pregătise pentru uzul propriu și al prietenelor au devenit atât de populare, încât oamenii o implorau să le vândă. Și asta a și făcut – atunci s-a deschis Motherlove.

În primăvara anului 2014 se încheie un ciclu. Motherlove are acum o fermă organică și un centru de educație comunitară pe Front Range. Ferma de aproape 50 hectare ne furnizează plante medicinale certificate organic pentru produsele Motherlove, cât și cereale organice și legume pentru consumul propriu și al altora.

Pentru centrul de educație, avem planuri să organizăm cursuri despre creșterea, recoltarea și prepararea produselor pentru uz personal din plante medicinale, inclusiv despre plantele folosite în produsele Motherlove. Totodată, vom ține ore despre identificarea plantelor sălbatice comestibile și a celor medicinale indigene. O altă serie de cursuri va fi despre importanța produselor organice în industria alimentară, sustenabilitate, biodiversitate și alte probleme legate de mediul înconjurător, cum ar fi păstrarea calității apelor.

Este un vis îndeplinit și ferma este o modalitate excelentă de a restabili legătura dintre firma Motherlove și agricultură. Onorăm astfel moștenirea lăsată de Kathryn. Ferma noastră este o poartă spre comunitatea de la care am primit atât de multe și ne permite să împărtășim cunoștințele învățate de la Kathryn și o parte din înțelepciunea ei cu prietenii și vecinii noștri.

Leave a Reply