Image Alt

SUPLIMENTE SUPERIOARE

FĂCUTE DIN PLANTE CARE LUCREAZĂ LA FEL DE MULT CA MĂMICILE

icon-capsule

DE ÎNCREDERE PENTRU CONSULTANȚI ÎN LACTAȚIE

În gama noastră de suplimente pentru lactație au încredere consultații în lactație de peste 30 de ani. De fapt, unele din produse au fost create la solicitarea acestora, dorind să oferim opțiuni organice din plante specifice pentru alăptare.

icon-capsule

INGREDIENTE CURATE ȘI DE ÎNCREDERE

Plante certificate organic, non-OMG, certificate Kosher, vegane, fără zahăr, fără gluten, fără soia și de încredere pentru consultanți în lactație de peste 30 de ani.

icon-capsule

LICHIDE FOARTE CONCENTRATE

Mult mai concentrate decât capsulele din plante uscate, capsulele presate sau ceaiurile.

icon-capsule

RATĂ DE ABSORBȚIE RIDICATĂ

Capsulele noastre lichide au o rată mai de absorbție decât tabletele solide sau alte capsule. 85-90% din nutrienții din suplimentele lichide sunt absorbiți în primele 22-30 secunde! Îți oferim suportul de care ai nevoie, atunci când ai nevoie.

icon-capsule

CONVENIENT

Ușor de administrat, ușor de transportat. De la geanta de bebe, până la spațiul de depozitare al pompei, doar câteva capsule pe zi pentru ajutor în atingerea scopurilor de alăptare.

icon-capsule

INSIPID (FĂRĂ GUST)

Beneficiile unei tincturi din plante, nu are gust. Fără arome persistente după înghițire!

ORA CEAIULUI?

Sunt un milion de lucruri pe trebuie să le faci. Să faci 5 căni de ceai pentru lactație nu ar trebui să fie unul din ele.

221

DEFINIȚIE "CAPSULE LICHIDE" MOTHERLOVE

Definiția Motherlove a lichidelor grunjoase este tot lichid, dar unii o pot numi consistență gelatinoasă. Lichidele au o marjă bazată pe vâscozitate. Unele pot avea o vâscozitate scăzută precum apa sau uleiul, iar altele pot fi aproape solide precum mierea, maioneza sau glicerina. Ba mai mult, căldura și frigul pot afecta vâscozitatea.

Reset Password