Image Alt

Intrebari Frecvente

Produsele Motherlove sunt gândite să rezolve problemele comune ce apar în perioada sarcinii, la naștere și în peridoada alăptării. Găsiți mai multe informații despre fiecare produs la secțiunea Produse. Această pagină răspunde întrebărilor primite frecvent de la clienții noștri, despre produse, despre sarcină și alăptare.

SUPLIMENTE PENTRU ALĂPTARE

Care dintre suplimentele Motherlove mi se potrivește?

More Milk Plus este cel mai cunoscut produs Motherlove și cel mai bine vândut supliment pentru lactație din SUA. Conține schiduf, schinel, urzică și semințe de fenicul. Consultanții pe probleme de lactație recomandă cel mai adesea schinduful pentru creșterea lactației; această combinație este de ajutor pentru majoritatea femeilor în termen foarte scurt, între 24-48 ore. Produs disponibil în varianta cu și fără alcool din cereale; disponibil și în formă de extract lichid în capsule vegetariene. A se evita pe perioada sarcinii.
Formula specială a fost creată la cererea consultanților pe probleme de lactație. Acest produs poate crește lactația la femeile care suferă de sindromul ovarelor polichistice (SOP). Produsul e potritivit în situațiile în care sânii nu s-au mărit pe perioada sarcinii, pentru femeile care au avut operații la sân sau pentru mamele adoptive. Produs disponibil în varianta cu și fără alcool din cereale; disponibil și în formă de extract lichid în capsule vegetariene. A se evita pe perioada sarcinii.

More Milk conține schinel, urzică și fenicul dar nu conține schinduf, pentru efectele sale secundare asupra unor persoane (poate cauza tulburări gastrice la mamă sau bebeluș). A nu se folosi pe perioada sarcinii.

More Milk Two conține frunze de zmeur, urzică și lucernă alfalfa – o combinație hrănitoare de plante medicinale, special creată pentru a stimula producerea laptelui matern la gravidele care alăptează la sân. Nu conține alcool și se poate consuma în timpul sarcinii.

Ciumarea ajută la creșterea cantității de lapte prin stimularea dezvoltării țesutului mamar; permite mamelor adoptive să alăpteze cu succes, la fel și celor care au fost operate la sân. Ajută femeile cărora nu le-au crecut sânii pe timpul sarcinii. Disponibil pe bază de alcool din cereale și ca extract lichid concentrat în capsule vegetariene.

Întrebați un cadru medical înainte de folosirea în timpul sarcinii.

Schinduf – Acest extract dintr-o singură plantă este cel mai recomandat de către consultanții pe probleme de lactație pentru creșterea rapidă a catității de lapte matern.

Disponibil sub formă de extract lichid nonalcoolic. A se evita pe perioada sarcinii.

Care sunt sugestiile de utilizare?

Extracte lichide:
Sub 79 kg: 1 ml de 4 ori pe zi
Peste 79 kg: 2 ml de 3 ori pe zi

Capsule vegetariene:
Sub 79 kg: 1 capsulă de 4 ori pe zi
Peste 79 kg: 2 capsule de 3 ori pe zi

Se recomandă să luați produsele cu o cantitate mică de lichid (200 ml). Pentru eficiență maximă, evitați consumul de lichide cu 15 minute înainte și după fiecare doză. Majoritatea femeilor costată o creștere a lactației în termen de 1 – 2 zile după ce au început să ia More Milk Plus. Durează circa 2-3 săptămâni pentru a avea efecte vizibile produse de ciumarea pentru dezvoltarea țesutului mamar.

Ce cantități sugerează Motherlove și pe ce perioadă?

În funcție de doză și greutatea corporală, iată o aproximare pentru fiecare tip de produs:
60 capsule 10 zile – 2 săptămâni

120 capsule 20 zile – 4 săptămâni

De ce nu folosim plante uscate în suplimentele noastre?

Motherlove este unic deoarece producem doar suplimente lichide, atât sub formă de tincturi cât și sub formă de capsule vegetariene. În contrast cu ceaiurile din plante sau tabletele vegetale, o tinctură lichidă este cel mai potent mod de a consuma o plantă. Deseori când se produc ceaiurile sau tabletele vegetale, plantele sunt măcinate și rămân pe rafturi pentru o perioadă îndelungată, în consecință pierzându-și din potență. Extrăgând plantele noatre cu o mixtură de alcool din cereale și apă, scoatem o cantitate mai mare de constituenți din plante, astfel încât clienții noștri să consume o cantitate mai mică de plante, la aceleași rezultate Tincturile și capsulele noastre au deasemenea o perioadă de valabilitate de cinci ani, ceea ce înseamnă că își păstrează potența pentru mulți ani.

Ce să fac dacă nu observ niciun efect?

Asigurați-vă că luați cantitatea potrivită greutății corporale, conform indicațiilor de pe etichetă. Produsele se iau cu 200 ml de lichid. Deși este important să consumați lichide pe parcursul zilei, pentru eficiență maximă evitați consumul de lichide cu 15 minute înainte și după fiecare doză. Consumul lichidelor în cantități mai mari decât cele specificate poate dilua concentrația de plante medicinale din organism. Anumite plante (inclusiv salvia, pătrunjelul și menta) și medicamente (cum ar fi descongestionantele) pot diminua lactația. Încercați să le evitați pe timpul alăptării. Unii consultanți pe probleme de lactație ne avertizează că unele antidepresive și anticoncepționale pot scădea cantitatea de lapte. Există multe cauze care reduc lactația, vă recomandăm să vorbiți cu un specialist pentru fiecare situație în parte.

Aceste plante medicinale sunt sigure?

Plantele din produsele noastre sunt folosite în mod tradițional în bucătării din întreaga lume. De generații, ele au fost sigure, eficiente și au stimulat lactația. Schinduful și feniculul sunt comune în bucătăria Orientului Mijlociu. Schinduful imită aroma de arțar. Urzica, o adevărată uzină de nutrienți, este o verdeață de primăvară pefectă pentru gătit și conține multe minerale valoroase, cum ar fi fierul, calciul și alte oligoelemente. Schinelul este cel mai des recomandat pentru fortifierea ficatului.

Care sunt efectele secundare cunoscute ale produselor Motherlove?

Schinduful poate provoca transpirație, balonare și/sau diaree, iar corpul poate excreta un lichid cu miros de arțar când consumăm schinduf. Atât schinduful, cât și ciumarea pot scădea glicemia. Femeile dependente de insulină sau cele care suferă de hipoglicemie ar trebui să consulte un cadru medical înainte de a-l folosi. Ca și în cazul altor produse, pot apărea efecte secundare la mamă sau la bebeluș. În acest caz încetați a folosi produsul.

Este posibil să dezvolt o reacție alergică la produsele Motherlove?

Orice mâncare consumată poate cauza reacții alergice. Extractele lichide Motherlove nu conțin produse lactate, ouă, pește, fructe de mare, nuci, grâu, gluten sau soia. Capsulele vegetariene nu conțin soia modificată genetic. Schinduful și ciumarea sunt legume, ca și soia și alunele. Cei care au alergii la plante din aceste familii, trebuie să aibă grijă cu aceste produse. Opriți utilizarea dacă apar reacții adverse la mamă sau bebeluș.

Cât ar trebui sa consum suplimentele Motherlove?Când mă opresc să iau suplimente?

Fiecare mamă este diferită, deci nu există un răspuns simplu pentru această întrebare. Cunoaștem mame care au consumat suplimentele noastre pe tot parcursul perioadei în care au alăptat, dar cunoaștem și mame care, cu succes le-au folosit pe o perioada limitată de timp. Ambele metode sunt perfect în regulă. Dacă dorești sa nu mai consumi suplimentul recomandăm să o faci treptat și să urmărești schimbările. De exemplu, dacă iei 3 doze pe zi și ai un supliment de lapte adecvat, renunță la o doză pe zi. Contiună să iei doar două doze și vezi ce se întâmplă. Dacă suplimentul de lapte este în continuare adecvat, renunță la încă e doză, dar în continuare verifică-ți aportul de lapte pentru câteva zile. Dacă suplimentul de lapte este la un nivel bun și ramâne acolo, atunci poți în siguranță să nu mai consumi suplimentele noastre.  Totuși, dacă reducând doza observi o scădere în aportul de lapte, recomandăm revenirea la dozajul inițial și menținerea acestuia. Dacă, brusc nu mai consumi suplimentele, există riscul ca suplimentul de lapte să scadă și este mai dificil să îl faci să fie din nou la nivel optim.

Care este defapt aportul de plante din suplimentele Motherlove?

Proporția exactă de plante pentru fiecare produs în parte este o informație confidențială, dar putem să spunem ca fiecare capsula sau mililitru de tinctură conține echivalentul a 333 miligrame de planta uscată. Trebuie totuși menționat ca, din moment ce toate produsele noastre sunt pe baza de lichide, sunt mult mai potente decât echivalentul lor din tabletele din plante uscate. Fiecare plantă și ingredientele inactive se găsesc pe pagina noastră web și pe ectichetele fiecărui produs.

La ce fel de teste sunt supuse suplimentele Motherlove?

Toate plantele folosite în suplimentele noastre sunt Certificate Organic de Departamentul pentru Agricultură al Statelor Unite și sunt fără pesticide. Plantele individual, sunt testate pentru identitate folosinf teste macroscopice, microscopice și organoleptice, iar adițional trec printr-o analiză fizică pentru dimensiunea particulei, materie organică și anorganică. Fiecare lot de suplimente este fabricat în conformitate cu specificațiile binestabilite pentru identitate, puritate, putere și compoziție. Analize chimice sunt efectuate pentru a determina existența de metale grele, conținutul de apă și pesticide. Toate ingredientele folosite în produsele noastre trec printr-un test microbiologic și fiecare lot este aprobat de Departamentul de Calitate înainte să ne părăsească fabrica.

ÎNGRIJIREA CORPULUI

De ce este Balsamul de Îngrijire a Mamelonului fără lanolină?

Lanolina este o ceară naturală care acoperă lâna oilor. Ea este colectată prin fierberea lânii după ce a fost îndepărtată de pe oaie. În consecință lanolina poate declanșa alergii la lână. În plus lanolina este puțin lipicioasă, deci pentru a elimina discomfortul mamelonului, Motherlove a decis să nu folosească acest ingredient în Balsamul pentru Îngrijirea Mamelonului.

Este necesar să îndepartez Balsamul de Îngrijire al Mamelonului înainte de a alăpta?Pot să las Balsamul de Îngrijire al Mamelonului în timpul alăptătii sau pompării?

Balsamul pentru Îngrijirea Mamelonului este produs din 5 ingrediente Certificate Organic de Departamentul pentru Agricultură la Statelor Unite și nu trebuie să îndepărtat înainte de alăptare. Acesta este unul din motivele pentru care produsul este unul din favoritele mămicilor și de încredere pentru cadrele medicale!

Pot folosi Balsamul pentru Calmarea Iritațiilor pe mameloane?

Balsamul pentru Calmarea Iritațiilor conține plante antifungice, rădăcină de struguri Oregon și gumă de smirnă. Este un produs grozav pentru fundulețul bebelușului, care se aplică la schimbul scutecului.Dacă ești în căutarea unui produs pentru mameloane, îți recomandăm Balsamul pentru Îngrijirea Mamelonului.

De ce am dureri persistente ale mameloanelor?

Durerea mameloanelor în timpul alăptării, deseori este cauzat de suptul necorespunzător, deci sfătuim mamele să consulte un specialist în lactație pentru durere persistentă. Întretimp Balsamul pentru Îngrijirea Mamelonului poate să te ajute la calmarea durerii.

Este Balsamul pentru Calmarea Iritațiilor compatibil cu scutece textile și din bambus?

Da, Balsamul pentru Calmarea Iritațiilor nu conține petrol sau oxid de zinc, ambele ingrediente comun întâlnite în creme pentru calmarea iritațiilor produse de scutece.  Aceste ingrediente crează o barieră umedă care pot cauza scutecele textile să devină inabsorbante. Nefolosind aceste ingrediente, Balsamul pentru Calmarea Iritațiilor este compatibil cu scutece textile sau din bambus.

De unde șitiți că plantele folosite în produse sunt sigure?

Unul din cele trei motto-uri Motherlove este „Sigur și Eficient”. Îmbunătățim mereu procesul, astfel încât să furnizăm clienților noștri doar cele mai sigure produse.  Motherlove folosește un număr de surse pentru a confirma nivelul de siguranță al plantelor noastre, inclusiv Manualul pentru Siguranță Botanică  al Asociației de Produse din Plante Americane  și Monografiile Germane ale Comisiei E. În plus, folosim doar surse Certificate Organic de Departamentul de Agricultură al Satelor Unite sau plante sălbatice. Avem un departament de calitate in Fort Collins, Colorado, Statele Unite ale Americii dedicat monitorizării calității plantelor. Dacă aveți întrebări suplimentare despre produsele noastre, nu ezitați să ne contactați.

Care este diferența dintre Uleiul pentru Pântecele Gravidelor și Balsamul pentru Pântecele Gravidelor?

Ambele produse au la bază uleiul de caise și sunt infuzate cu rădăcină de nalbă mare, măceșe, flori de levănțică, flori de mușețel și gălbenele pentru a ajuta la prevenirea vergeturilor și pentru a calma mâncărimile cauzate de întinderea pielii. Balsamul pentru Pântecele Gravidelor, în plus conține unt de shea și ceară de albine, ceea ce îi dă o consistență mai groasă. Din experiență Balsamul este mult mai popular, dar ambele produse sunt la fel de eficiente.

Este eficient Uleiul sau Balsamul pentru Pântecele Gravidelor la vergeturile deja existente?

Deși hidratarea pielii poate ajuta ca vergeturile să se estompeze, este dificil să scapi în totalitate de ele. Recomandăm folosirea Balsamului sau a Uleiului pentru Pântecele Gravidelor pentru a evita apariția de noi vergeturi.

Cât de des să folosesc Uleiul sau Balsamul pentru Pântecele Gravidelor?

Recomandarea noastră este să îl folosești dimineața și seara, sau ori de câte ori îți simți pielea uscată sau cu mâncărimi. Ține minte că burtica nu e singura parte a orpului care crește în timpul sarcinii, recomandăm utilizarea balsamului sau uleiului pe tot ceea ce crește: burtica, sânii, șoldurile și fundul. Și pe aceste părți ale corpului pot apărea vergeturi!

Un produs pe bază de ulei are potențialul de a păta hainele, deci recomandăm să lași uleiul sau balsamul să se absoarbă în piele înainte să te îmbraci.

Există risc de botulim în ceara de albine folosită?

Motherlove folosește ceara de albine ca un agent de îngroșare în mai multe produse. Spre deosebire de miere, care are un risc cunoscut de botulism, nu se cunoaște nici un risc în ceara de albine. .

Pot folosi Balsamul Verde pe o rană deschisă?

Nu recomandăm folosirea acestui balsam pe răni deschise din cauză că unul din ingredinte este tătăneasa. Odată ce rana s-a închis, se poate aplica Balsamul Verde.

Expediați produse în afara României ?

În momentul actual, BIOVENTE  SRL, distribuie produse Motherlove doar pe teritoriul României, în magazinul online sau la partenerii noștri.

Reset Password