Întrebări frecvente

Suntem bucuroși să vă răspundem la orice întrebare, vă rugăm să ne contactați la următoarele numere de telefon: +40 744 84 19 74! Nu ezitați să ne sunați!

Produsele Motherlove sunt gândite a rezolva problemele comune ce apar pe perioada sarcinii, la naștere și pe peridoada alăptării. Găsiți mai multe informații despre fiecare produs la secțiunea Produse. Această pagină răspunde întrebărilor primite frecvent de la clienții noștri, despre produse, despre sarcină și alăptare.

Care dintre suplimentele Motherlove mi se potrivește?

More Milk Plus este cel mai cunoscut produs Motherlove și cel mai bine vândut supliment pentru lactație din SUA. Conține schiduf, schinel, urzică și semințe de fenicul. Consultanții pe probleme de lactație recomandă cel mai adesea schinduful pentru creșterea lactației; această combinație este de ajutor pentru majoritatea femeilor în termen foarte scurt, între 24-48 ore. Produs disponibil în varianta cu și fără alcool din cereale; disponibil și în formă de extract lichid în capsule vegetariene. A se evita pe perioada sarcinii.
Amestecul Special More Milk conține plantele din More Milk Plus în amestec cu ciumarea, plantă ce ajută la construirea țesutului mamar. Formula specială a fost creată la cererea consultanților pe probleme de lactație. Acest produs poate crește lactația la femeile care suferă de sindromul ovarelor polichistice (SOP). Produsul e potritivit în situațiile în care sânii nu s-au mărit pe perioada sarcinii, pentru femeile care au avut operații la sân sau pentru mamele adoptive. Produs disponibil în varianta cu și fără alcool din cereale; disponibil și în formă de extract lichid în capsule vegetariene. A se evita pe perioada sarcinii.

More Milk conține schinel, urzică și fenicul dar nu conține schinduf, pentru efectele sale secundare asupra unor persoane (poate cauza tulburări gastrice la mamă sau bebeluș). A nu se folosi pe perioada sarcinii.

More Milk Two conține frunze de zmeur, urzică și lucernă alfalfa – o combinație hrănitoare de plante medicinale, special creată pentru a stimula producerea laptelui matern la gravidele care alăptează la sân. Nu conține alcool și se poate consuma în timpul sarcinii.

Ciumarea ajută la creșterea cantității de lapte prin stimularea dezvoltării țesutului mamar; permite mamelor adoptive să alăpteze cu succes, la fel și celor care au fost operate la sân. Ajută femeile cărora nu le-au crecut sânii pe timpul sarcinii. Disponibil pe bază de alcool din cereale și ca extract lichid concentrat în capsule vegetariene.

Întrebați un cadru medical înainte de folosirea în timpul sarcinii.

Schinduf Acest extract dintr-o singură plantă este cel mai recomandat de către consultanții pe probleme de lactație pentru creșterea rapidă a catității de lapte matern.

Disponibil sub formă de extract lichid nonalcoolic. A se evita pe perioada sarcinii.

Care sunt sugestiile de utilizare?

Extracte lichide:
Sub 79 kg: 1 ml de 4 ori pe zi
Peste 79 kg: 2 ml de 3 ori pe zi

Capsule vegetariene:
Sub 79 kg: 1 capsulă de 4 ori pe zi
Peste 79 kg: 2 capsule de 3 ori pe zi

Se recomandă să luați produsele cu o cantitate mică de lichid (200 ml). Pentru eficiență maximă, evitați consumul de lichide cu 15 minute înainte și după fiecare doză. Majoritatea femeilor costată o creștere a lactației în termen de 1 – 2 zile după ce au început să ia More Milk Plus. Durează circa 2-3 săptămâni pentru a avea efecte vizibile produse de ciumarea pentru dezvoltarea țesutului mamar.

Ce cantități sugerează Motherlove și pe ce perioadă?

În funcție de doză și greutatea corporală, iată o aproximare pentru fiecare tip de produs:
60 capsule 10 zile – 2 săptămâni
120 capsule 20 zile – 4 săptămâni

Care este diferența între capsule și extracte lichide Motherlove?

Inițial componentele din plante sunt extrase în acool din cereale, obținându-se astfel o tinctură. Pentru extractele nonalcoolice se înlătură alcoolul fără a distruge părțile extrase din plante. Se adaugă glicerină extrasă din nucă de cocos în locul alcoolului și are rol de conservant, dând în același timp un gust mai dulce tincturii. Pentru fabricarea capsulelor, scoatem alcoolul și adăugăm ulei de cocos și lecitină din soia, care este un conservant natural. Acestea sunt introduse într-o capsulă vegetariană. Extractele lichide și capsulele au aceiași putere în fiecare doză. Extractele lichide sunt absorbite mai rapid prin mucoasa cavității bucale. Capsulele au nevoie de circa jumătate de oră pentru digestie. Multe femei preferă capsulele, pentru că extractele au un gust foarte puternic.

Care este diferența între extractele alcoolice și cele nonalcoolice Motherlove?

Initial, componentele din plante sunt extrase în alcool și apă. Un amestec de apă și alcool este preferat și permite extragerea unei game largi de constituenți din plante medicinale. Cantitatea de alcool din extrasul finit este minimă și nu este contraindicată în perioada alăptării dar are un gust puternic.

În produsele nonalcoolice, alcoolul se evaporă controlat, fără a afecta compoziția din plante medicinale. Glicerina, extrasă din nuci de cocos, este apoi adăugată în locul alcoolului. Motherlove oferă opțiuni nonalcoolice în produsele IMore Milk Plus, Amestecul Special More Milk, More Milk Two, și produsele Schinduf. Toate capsulele sunt de asemenea nonalcoolice.

Cât timp pot folosi extractele lichide sau capsulele vegetariene Motherlove?

Nevoile diferă de la o mamă la alta. Unele femei pot folosi aceste produse pe termen scurt și lactația lor crește. Altele, ating nivelul dorit și apoi reduc numărul de doze zilnice pentru a menține cantitatea de lapte dorită. Multe femei pot să înceteze să ia produsele pentru că organismul lor poate produce cantitatea suficientă de lapte. Unele femei pot avea nevoie de produsele de stimulare a lactației Motherlove pe toată perioada alăptării pentru a-și menține cantitatea de lapte. Încurajăm femeile să folosească exact cantitățile de care are nevoie bebelușul în creștere.

Care sunt avantajele extractelor lichide în fața suplimentelor uscate sau a ceaiurilor?

Extractele lichide Motherlove sunt fabricate din cele mai bune plante medicinale certificate organic – culese și prelucrate la momentul cel mai favorabil. Extractul lichid își menține calitățile în timp și are o rată mare de absorbție. Pudrele uscate din plante medicinale își pot pierde din calități în timp, sunt mai puțin eficiente și necesită doze mari.

Ce să fac dacă nu observ niciun efect?

Asigurați-vă că luați cantitatea potrivită greutății corporale, conform indicațiilor de pe etichetă. Produsele se iau cu 200 ml de lichid. Deși este important să consumați lichide pe parcursul zilei, pentru eficiență maximă evitați consumul de lichide cu 15 minute înainte și după fiecare doză. Consumul lichidelor în cantități mai mari decât cele specificate poate dilua concentrația de plante medicinale din organism. Anumite plante (inclusiv salvia, pătrunjelul și menta) și medicamente (cum ar fi descongestionantele) pot diminua lactația. Încercați să le evitați pe timpul alăptării. Unii consultanți pe probleme de lactație ne avertizează că unele antidepresive și anticoncepționale pot scădea cantitatea de lapte. Există multe cauze care reduc lactația, vă recomandăm să vorbiți cu un specialist pentru fiecare situație în parte.

Aceste plante medicinale sunt sigure?

Plantele din produsele noastre sunt folosite în mod tradițional în bucătării din întreaga lume. De generații, ele au fost sigure și eficiente și au stimulat lactația. Schinduful și fenelul sunt comune în bucătăria Orientului Mijlociu. Schinduful imită aroma de arțar. Urzica, o adevărată uzină de nutrienți, este o verdeață de primăvară pefectă pentru gătit și conține multe minerale valoroase, cum ar fi fierul, calciul și alte oligoelemente. Schinelul este cel mai des recomandat pentru fortifierea ficatului.

Care sunt efectele secundare cunoscute ale produselor Motherlove?

Schinduful poate provoca transpirație, balonare și/sau diaree, iar corpul poate excreta un lichid cu miros de arțar când consumăm schinduf. Atât schinduful, cât și ciumarea pot scădea glicemia. Femeile dependente de insulină sau cele care suferă de hipoglicemie ar trebui să consulte un cadru medical înainte de a-l folosi. Ca și în cazul altor produse, pot apărea efecte secundare la mamă sau la bebeluș. În acest caz încetați a folosi produsul.

Este posibil să dezvolt o reacție alergică la extractele din plante medicinale Motherlove?

Orice mâncare consumată poate cauza reacții alergice. Extractele lichide Motherlove nu conțin produse lactate, ouă, pește, fructe de mare, nuci, grâu, gluten sau soia. Capsulele vegetariene nu conțin soia modificată genetic. Schinduful și ciumarea sunt legume, ca și soia și alunele. Cei care au alergii la plante din aceste familii, trebuie să aibă grijă cu aceste produse. Opriți utilizarea dacă apar reacții adverse la mamă sau bebeluș.

Produsele Motherlove conțin gluten?

Da, toate produsele Motherlove sunt fără gluten.

Pot asocia produsele Motherlove cu alte medicamente?

Produsele noastre pot fi asociate cu multe alte medicamente. Consultați un specialist pentru posibile contraindicații.

Ce înseamnă clasificarea zero?

Toate produsele de îngrijire corporală Motherlove au primit cea mai bună clasificare (zero toxine) de la EWG (EWG Skin Deep Database) – cel mai bun scor pe care îl poate obține un produs. EWG a dezvoltat un ghid electronic disponibil pe internet pentru cosmetice și produse de îngrijire personală, pentru a-i ajuta pe oameni să identifice produsele mai sigure. Baza de date Skin Deep Database combină listele de ingrediente cu informații din mai mult de 50 de standarde de toxicitate și regulamente din domeniu. Baza de date furnizează clasamente ușor de accesat pentru zeci de mii de produse de îngrijire personală (vezi: www.ewg.org).

Produsele de îngrijire personală: ingrediente de evitat

E bine să ne amintim că orice punem pe piele în timpul sarcinii poate afecta fătul. Când vine vorba despre pielea delicată a bebelușului tău este și mai important să folosești doare acele produse care sunt delicate și hrănitoare.

FDA a interzis nouă substanțe chimice din produsele cosmetice, iar Uniunea Europeană a interzis mai mult de 1000. Un produs cu etichetă ecologică poate conține coloranți artificiali sau arome. Multe produse scumpe conțin aceleași ingrediente și substanțe chimice dăunătoare ca și cele ieftine. Multe ingrediente comune se dovedesc a fi cauza anumitor afecțiuni, cum ar fi alergii, astm, oboseală cronică, afecțiuni testiculare, reducerea numărului de spermatozoizi și cancer la sân.

Cumpărarea produselor cu inscripția “natural” sau “organic” nu vă dă garanția că produsele nu au urme de substanțe chimice periculoase. 1,4-dioxan este frecevent întâlnit în produsele cu etichetă ecologică. Folosirea oxidului de etilen, substanță cancerigenă, generează produși secundari, cum ar fi 1,4 dioxanul, care intoxică rinichii, neuronii și sistemul respirator.

Leave a Reply