Image Alt
  /  Politica de livrare

Dacă am primit comanda până la ora 10.00, ea este gata, iar curierul rapid o va livra în a doua zi lucrătoare. Comenzile recepționate după ora 10.00, vor fi livrate în termen de două zile lucrătoare, dacă în timpul înaintării comenzii nu a fost trecut un alt termen de livrare.

Comenzile recepționate în zilele de sâmbătă, duminică și sarbatori legale vor fi prelucrare în următoarea zi lucrătoare.

Costurile de expediere se calculează numai o singură dată, la livrarea principală, chiar dacă s-au realizat comenzi în mai multe rânduri. Termenul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive care nu depind de Motherlove.

Ne rezervăm dreptul de a face modificări curente atât ale prețurilor produselor din ofertă, cât și ale costurilor de expediere, însă aceste modificări nu vor afecta drepturile persoanelor care au făcut comanda înaintea introducerii acestor modificări.

Livrarea se va efectua prin curier rapid.

În cazul în care curierul nu vă găsește la adresa completată în formularul de comandă, puteți stabili cu acesta o nouă dată și oră pentru livrare, aceste costuri fiind incluse în prețul inițial.

Reset Password