ARBORELE DE MORINGA

Moringa Oleifera

ARBORELE DE MORINGA

Istoria arborelui de moringa începe în zonele luxuriante ale nordului Indiei, Filipine și în deșerturile din Pakistan, unde indigenii foloseau planta pentru mâncare, medicină și chiar ca agent detoxifiant. Datorită faptului că este natural bogată în vitaminele A, B și C, fier și potasiu, poate fi o sursă incredibilă de nutrienți esențiali pentru corp.

ARBORELE DE MORINGA

De ce este folositoare: Arborele de moringa a fost recunoscut ca un galactagog pentru a sprijini lactația. Studiile au arătat că arborele de moringa ajută la sprijinirea producerii de lapre matern la noile mame, inclusiv mame cu bebeluși născuți prematur. Dovezi din cinci procese controlate aleatoriu a încheiat ca moringa produce „creșterea volumului de lapte matern comparativ cu placebo”

Motherlove folosește o ca ingredient primar în Capsulele Malunggay și More Milk Moringa.

Cum arată: Este un arbore de foioase. Ceea ce distinge acest copac de alții este scoarța alb-cenușie și lăstarii violet sau verzi. Are flori aromate de culoare galben pal și păstăi maronii atârnate slab. Cultivarea arborelui de moringa este pentru frunze, fructe, flori și păstăile immature care sunt bogate în vitamine și minerale.

Folosim arborele de moringa în: Capsule Malunggay și capsule More Milk Moringa, click pentru produsele noastre

Urmărește-ne pe Facebook & Instagram