lanolină

FĂRĂ LANOLINĂ ÎN BALSAM PENTRU ÎNGRIJIREA MAMELOANELOR?

Atunci când vorbim despre balsamul cel mai iubit de mămici, Balsam pentru îngrijirea mamelonului, de multe ori spunem că este „fără lanolină”. În mod frecvent suntem întrebați, „de ce?”. Lanolina este componenta multor creme și balsame cunoscute, deci de ce am ales să omitem acest ingredient comun?

CE ESTE LANOLINA?

Este o ceară naturală întâlnită pe lâna oilor și care este colectată fierbând lâna după ce aceasta a fost tunsă. Oile sunt deseori tratate cu pesticide ce conțin chimiale cum ar fi DDT, lindan și diazinon pentru controlul paraziților. Deoarece suntem dedicați să evităm folosirea toxinelor în produsele noastre, este unul din motivele pentru care am ales să nu folosim acest ingredient.

POȚI AVEA INTOLERANȚĂ LA LANOLINĂ?

Dacă ai o o intolenranță la lână, lanolina poate nu este cel mai indicat ingredient pentru mameloanele tale iritate. Poate cauza mai multă durere și disconfort, deseori oferind senzația de furnicături sau mâncărime. De fapt, multe mămici care locuiesc în climate calde, poate nici nu știu că au această intoleranță, din cauză că nu au nevoie de un pulover de lână. Atunci când mameloanele tale sunt deja sensibile, dorim să prevenim riscul de a înrăutăți situația. Acesta este un alt motiv pentru care nu folosim lanolina.

CE INGREDIENTE SUNT ÎN BALSAMUL PENTRU ÎNGRIJIREA MAMELONULUI? Infuzăm flori de gălbenele și rădăcină de nalbă mare în ulei extravirgin de măsline și adăugăm unt de shea și ceară de albine pentru a crea un sentiment mai emolient.  Balsamul pentru îngrijirea mamelonului se întinde lin pe piele, nu necesită spălare înainte de alăptare și nu lasă urme după aplicare. În plus este 100% certificat organic de Departamentul pentru Agricultură al Statelor Unite.

Urmărește-ne pe Facebook & Instagram.