FRUNZA DE LĂMÂIȚĂ

Melissa Officinalis

FRUNZA DE LĂMÂIȚĂ

Frunza de lămâiță este o plantă de lămâiță, cu parfum de lămâie, ce provine din familia Lamiaceae, rudă atât cu menta, căt și cu rosmarinul. Planta este nativ din europa, America de Nord și Asia de Vest, deși azi crește peste tot în lume.

FRUNZA DE LĂMÂIȚĂ

De ce este folositoare: Frunza de lămâiță este cunoscută pentru proprietățile sale de îmbunătățire a stării de spirit, reduce anxietatea și alină durerile abdominale și disconfortul. Într-un studiu pilot, extractul din frunzele de lămâiță a fost testat pe voluntari pentru a determina starea de spirit și somnul au fost îmbunătățite. Studiul a concluzionat că pentru formele mai ușoare de anxietate frunzele de lămâiță au îmbunătățit simptomele subiecților.

Frunza de lămâiță conține atât beta-cariofilenă cât și geraniol, care are proprietăți anti-spasmice și anti gaze pentru intestine. Motherlove folosește frunze de lămâiță în Amestecul pentru Grețuri Moringa, pentru a calma simptomele de greață din timpul sarcinii și disconfortul abdonimal.

Cum arată: Este o plantă perenială care poate ajunge la 1 metru înălțime. O plantă la îndemțnă, frunza de lămâiță rezistă la schimbările sezoniere și poate crește în orice tip de sol. pentru cultivare, întreaga plantă poate fi folosită, dar frunzele au cea mai mare concentrație de ulei nutritiv.

Știai că: Frunza de lămâiță este sigură în mod general, dar ar trebui să te consulți cu un medic înainte de a utiliza suplimente pe bază de plante în timpul sarcinii.

Folosim frunzele de lămâiță în: Amestecul pentru Grețuri click pentru produsele noastre

Urmărește-ne pe Facebook & Instagram