FRUNZA DE ZMEURĂ

Rubus Idaeus

FRUNZA DE ZMEURĂ

Zmeura este o plantă incredibilă, atât pentru gustul dulce delicios, cât și pentru proprietățile sale medicinale. Frunza de zmeură pot fi de ajutor pentru femei, deoarece pot ușura simptomele premenstruale, cum ar fi crampele și grețurile.

FRUNZA DE ZMEURĂ

De ce este folositoare:  Deși toate femeile pot beneficia de proprietățile frunzelor de zmeură, femeile însărcinate beneficiază cel mai mult de aceste proprietăți. Un studiu a descoperit că compusul fragar din frunze poate ajuta la tonifierea mușchilor din zona pelviană. Motherlove folosește această plantă strategic, în Moringa Sickness Blend și More Milk Two, pentru efectele sale hemostatice și astringente.

Pe lângă faptul că este un beneficiu pentru sistemul reproducător al femeilor, planta conține nutrienți esențiali pentru corp, cum ar fi calciu, fier, potasiu și vitamina A, C și E.  

Cum arată:  Zmeura este un arbust înțepător cu frunze ascuțite. Planta are flori albe în formă de cană, care se transformă în fructele roșii tradiționale, cunoscute ca zmeură. Fructele pot fi făcute gem sau sirop.

Știai că: Zmeura este cunoscută a fi sigură de ingerat pentru majoritatea populației, dar reacții alergice se pot întâmpla. Motherlove întotdeauna recomandă consultarea unui medic în prealabil, dacă ai vreo îngrijorare cu privire la administrarea oricărui supliment pe bază de plante.

Folosim frunza de Zmeură în: More Milk Two, click pentru produsele noastre

Urmărește-ne pe Facebook & Instagram