GĂLBENELE

Calendula Officinalis

GĂLBENELE

Floarea de gălbenele este o plantă fantastică folosită pentru beneficiile sale culinare și medicale. Uleiul natural extras din floare este cunoscut pentru efectele de calmare asupra pielii iritate și a rănilor. Au proprietăți antifungice, antibacteriene și anti-inflamatorii ceea ce fac din acesta o plantă versatilă în tratarea rănilor.

Calenula

De ce este folositoare:  florile de galbenele sunt unul din cele mai bune plante pentru calmarea pielii și este componentă în majoritatea produselor de îngrijire a corpului Motherlove Balsam pentru Îngrijirea Mamelonului, Balsam pentru Calmarea Iritațiilor, Balsam pentru Hemoroizi, Balsam Verde, Balsam pentru Pântecele Gravidelor. florile au fost folosite pentru catifelarea pielii, calmarea tăieturilor, alergiilor, iritațiilor și chiar a eczemelor. Folosit direct pe piele, uleiul extras din aceste flori poate calma crampe musculare, umflături dureroase, hemoroizi și mâncărimi produse de pișcaturile insectelor.

Cum arată:  Sunt plante ușor de plantat care înfloresc anual cu flori galbene și portocalii. Gălbenelele sunt recoltate în special pentru floarea lor frumoasă și folositoare.

Știai că: pot fi folosite pe piele în siguranță dar alergiile pot apărea.

Folosim Gălbenelele în : Balsam calmant pentru cezariană, Balsam pentru Calmarea Iritațiilor, Balsam Verde, Balsam pentru Îngrijirea Mamelonului, Ulei pentru Pântecele Gravidelor, Balsam pentru Pântecele Gravidelor, Balsam pentru Hemoroizi.

Urmărește-ne pe Facebook & Instagram