GHIMBIR

Zingiber Officinale

GHIMBIR

Rădăcina de ghimbir este tradițional folosită în Sud-estul Asiei în tonice medicinale și condimente. Deși planta de ghimbir a originat în est, azi găsim ghimbirul peste tot în lume.

De ce este folositoare:  Rădăcina este cunoscută a fi benefică pentru efectele pozitive asupra disconfortului gastrointestinal, dureri ale mușchilor și grețuri. Compușii fenolici din rădăcina de ghimbir sunt cunoscuți pentru a ajuta iritațiile gastrointestinale și producția de bilă.

GHIMBIR

Cel mi cunoscut efect al rădăcinii este reducerea grețurilor și calmarea stomacului iritat. Conține în mod natural compuși cu 6-shogaol (?), care sunt antioxidanți potenți pentru organism, conține gingerol, un anti-inflamator și antioxidant.

Motherlove folosește rădăcina în Amestecul pentru Grețuri pentru a ajuta la alinarea simptomelor de greață și disconfort abdominal din timpul sarcinii. Poate fi valorificat pentru a ajuta la calmarea unui stomac iritat și în același timp liniștitor și blând.

Cum arată: Este o plantă perenială care poate atinge 1,2 m înălțime. Ca o plantă anuală, poate crește în cele mai multe locuri și în oricare anotimp. Planta are o tulpină lungă, un rizom (tulpină subterană) comestibil, frunze proeminente și capete înflorate. Florile plantei sunt sub formă de conuri, pale și au culoare galbenă. Rădăcina este tradițional cultivată și folosită ăn scopuri medicinale și culinare.

Știai că: Rădăcina este general sigură de folosit deoarece este folosită în general ăn ceaiuri și condimente. Ar trebui să consulți un medic înainte de a utiliza suplimentele pe bază de plante în timpul sarcinii.

Folosim ghimbirul în: Amestecul pentru Grețuri click pentru produsele noastre

Urmărește-ne pe Facebook & Instagram