Ruta Caprei

Goat’s Rue – Ruta Caprei (Galega officinalis) este o plantă care se folosește de mult timp pentru stimularea lactației. Este deseori recomandată de consultanți în lactație, iar noi, cei de la Motherlove, o iubim atât de mult încât o cultivăm în propria fermă.

Poate te întrebi de ce este atât de specială această plantă. În continuare descriem câteva motive pentru care Motherlove are produse ce conțin Ruta Caprei.

Ruta Caprei este una din cele mai potente ierburi care ajută la dezvoltarea țesutului mamar. Din acest motiv, poate fi foarte util pentru femei care nu au avut parte de mărirea sânilor în timpul sarcinii, care au avut operații la sân sau mame adoptive.

Ruta Caprei poate fi folositoare pentru mamele care au o producție de lapte scăzut ca rezultat al unui dezechilibru hormonal, cum ar fi sindromul de ovar polichistic. Lisa Marasco – consultant în lactație – explică: “Metformin-ul a fost original dezvoltată din Ruta Caprei, care este cunoscută pentru proprietățile sale anti diabetice și pentru abilitatea de a stimula lactația și de a dezvolta glanda mamară. Aceste proprietăți fac ca Ruta Caprei să fie deosebit de adecvată pentru femeile cu sindromul de ovar polichistic care se luptă cu o productie scăzută de lapte.”  Sursa: Motherlove.com

Motherlove Romania vinde în premieră Goat’s Rue – Ruta Caprei în formă de capsule lichide vegetariene.