Green Salve-Balsam Verde

Green Salve-Balsam Verde este primul produs pe care fondatoarea Motherlove, Kathryn l-a produs. Green Salve – Balsam Verde este perfect pentru a calma muşcăturile de țânțari și ajută la calmarea și vindecarea pielii iritate sau crăpate.

Green Salve-Balsam Verde produsă de Motherlove este unul multifuncțional. Acest balsam organic și 100% natural este perfect pentru eczeme, pielea crăpată și iritată. Iarna este grozav pentru pielea uscată și iritată, iar vara pentru a calma înţepăturile de insecte și înțepăturile de albine.

Green Salve-Balsam Verde conține ulei de măsline extra virgin, ceară de albine, frunză de pătlagină, rădăcină de nalbă mare, frunză de tătănească și flori de gălbenele.

Una dintre cele mai mari plăceri ale vieții este să îți petreci timpul în aer liber pe timpul verii, dar chiar și cea mai frumoasă zi în parc sau la plajă poate deveni una nefericită când ne muşcă insectele, ne arde soarele sau avem iritaţii de piele. Copiii în special, sunt predispuși la acestea, deoarece petrec mai mult timp în aer liber explorând sub fiecare piatră și alergînd prin câmpuri pline de plante iritante.

Dacă tu sau copilul tău sunteți din aceea categorie de persoane care sunt iubite de țânțari,vi se irită uşor pielea sau vă arde soarele foarte ușor, stați liniștite, avem un balsam perfect pentru voi!

Cu acest prilej ne-am gândit să vă povestim puțin despre ierburile vindecătoare din balsamul nostru.

Frunza de pătlagină  – cunoscută ca “plasturele naturii” – este excelentă pentru vindecarea rănilor și extragerea toxinelor. Proprietățile sale antibacteriene și antiinflamatorii o fac excelentă pentru accelerarea vindecării tăieturilor, calmarea mâncărimilor şi reducerea durerii asociate problemelor pielii.  Americanii nativi o foloseau pentru vindecarea rănilor și pentru extragerea toxinelor din înțepături și mușcături, inclusiv mușcăturilor de șarpe.

Frunza de tătăneasă – cunoscută ca “una din cele mai mari plantele medicinale din natură” – are abilitatea de a vindeca repede rănile și previne cicatrizarea pielii. Frunza de tătăneasă are și ea proprietăți antiinflamatorii datorită concentrației naturale de alantoină. Această frunză a fost folosită încă din timpurile Imperiului Roman și a fost cultivată cu înțelepciune în grădini ca o plantă medicinală de mare valoare.

Rădăcina de nalbă mare – din care au fost inițial produse bezelele! – este o iarbă care are o lungă istorie, fiind menționată chiar și in Iliada lui Homer. Este deseori folosită pentru a calma pielea iritată, în tratamentul diferitelor infecții, precum și în îmbunătățirea digestiei. Frunzele, rădăcina și florile acestei plante sunt comestibile.

Florile de gălbenele – poate cea mai cunoscută floare, fiind folosită ca agent de calmare în multe produse Motherlove. Culorile vesele de galben si portocaliu ale acestei flori arată minunat în grădini și are proprietăți vindecătoare care o fac utilă pentru vindecarea rănilor, tăieturilor sau a pielii uscate și crăpate.

Nu lăsa mâncărimile, arsurile sau eczemele să îți saboteze ziua. Green Salve-Balsam Verde este aici ca să-ți salveze ziua. Păstrează unul în fiecare geantă – geanta bebelușului, geanta de plajă, geanta de sport, sau la care te mai gândești!

Sursa: Motherlove.com