Motherlove

Este fantastic să vedem dedicarea pe care o are Motherlove față de protejarea mediului în fiecare zi a anului, nu doar de Ziua Pământului. Iată câteva dintre modurile în care Motherlove demonstrează angajamentul său față de planetă:

  1. Utilizarea ingredientelor certificate organic pentru a reduce utilizarea pesticidelor și pentru a crea produse mai sănătoase.
  2. Producția cu energie eoliană certificată pentru a reduce utilizarea surselor de energie neregenerabilă și pentru a combate schimbările climatice.
  3. Utilizarea materialelor reciclate pentru articolele de birou, ambalaje și materiale de prezentare ale companie.
  4. Alegerea ambalajului din sticlă pentru balsam, reducând utilizarea plasticului și permițând reciclarea în condiții de siguranță și reutilizarea creativă.
  5. Angajamentul de a nu testa niciodată produsele pe animale și de a fi complet cruelty-free. Suntem certificați de terți, de Leaping Bunny, ceea ce înseamnă că nu doar produsele noastre finale, ci și ingredientele utilizate (unde are loc cea mai mare parte a testării pe animale) sunt certificate de terți. Există multe sigle cu iepurași, dar doar Leaping Bunny este o certificare de terți și nu doar o declarație a companiei.

Prin intermediul Fundației Nurturing Life, susținem educația ecologică pentru copii la locuri precum Centrul de Mediu Mountain Park. Peste 10% din toate profiturile Motherlove Herbal Company sunt donate organizațiilor care ajută la îngrijirea vieții și oferă copiilor oportunitatea de a experimenta și explora frumusețea și minunea lumii naturale.

Fondatoarea noastră, Kathryn Higgins, predă despre darurile lumii naturale prin conferințele și scrierile sale despre utilizarea plantelor pentru nutriție, medicină și îngrijirea corpului. Prima sa carte, Pocket Guide to Wild Edible and Medicinal Plants, nu numai că prezintă ingredientele găsite în produsele Motherlove, dar se concentrează și pe utilizarea plantelor native și a metodelor de recoltare durabile. Kathryn lucrează în prezent la a doua sa carte, Sowing Seeds: Growing our Future, care se concentrează pe cultivarea plantelor cu copiii.

Ne străduim constant să facem Motherlove cât mai respectuoasă posibil față de planetă și încurajăm pe toată lumea să facă tot ce le stă în putință pentru a face ca fiecare zi să fie Ziua Pământului!

Sursă Motherlove.com