LEVĂNȚICĂ

Lavandula Angustifolia

LEVĂNȚICĂ

Medicina vegetală are o istorie lungă alături de levănțică, atât pentru aromaterapie cât și pentru dermatologie. Nu doar că parfumul de levănțică este cel mai comun utilizat pentru reducerea stresului, dar este și cel mai studiat ulei esențial folosit ăn aromaterapie. Motherlove folosește nu doar pentru a furniza o aromă calmantă și de răsfăț pentru viitoarele mămici, dar folosește florile plantei pentru calmarea pielii.

LEVĂNȚICĂ

De ce este folositoare: Este folosită pentru beneficiile sale în aromaterapie, crește nivelul de seratonină din creier. Având abilitatea de a ușura stresul și depresia, mămicile consideră uleiul benefic. Planta parfumată este un ingredient popular folosit în alinarea durerilor de cap, epuizarea și induce relaxarea. Produsele Motherlove Ulei și Balsam pentru Pântecele Gravidelor, și Uleiul de Masaj Mamă-Bebeluș sunt infuzate cu o picătură de levănțică pentru un parfum ușor și calmant.

Datorită calităților antiseptice ale levănțicii este un ingredient antibacterial grozav pentru măștile faciale și aburi. Proprietățile antibacteriene și antifungice sale pot fi utilizate pentru alinarea pielii uscate, inflamate sau cu mâncărimi. Acesta este motivul pentru care este ingredientul principal în produsele Motherlove destinate sarcinii și a Uleiului de Masaj Mamă-Bebeluș.

Cun arată: Este o plantă perenială care poate creșre ani la rand. În mod normal levănțica poate crește până la 0,5 m înalțime și are multe crengi cu frunze liniare de culoare verde-gri. Florile mov foarte aromatice, care cresc la varful plantei, sunt recoltate în stadiul de boboc.

Știai că: Produsele Motherlove Ulei de Masaj Mamă-Bebeluș, Uleiul și Balsamul pentru Pântecele Gravidelor au un miros ușor de levănțică. Aceste produse sunt parfumate delicat pentru a oferi confort atât mamei cât și bebelușului, fără a suprastimula simțurile.

Folosim levănțica în: Ulei de Masaj Mamă-Bebeluș, Ulei pentru Pântecele Gravidelor, Balsam pentru Pântecele Gravidelor.

Urmărește-ne pe Facebook & Instagram