LUCERNĂ

Medicago Sativa

LUCERNĂ

Ceea ce face din lucernă una din cele mai nutritive plante de pe pământ este rădăcina adâncă și răspândită. Lucerna conține enzime puternice, vitamina C și K și minerale importante pentru organism (cupru, magneziu și acid folic). Frunzele lucernei sunt bogate în clorofilă și vitamina K, două componente necesare în prevenirea debutului coagulării sângelui. Mai multe studii, inclusiv cel găsit aici, au fost realizate corelând pozitiv că lucerna poate scădea nivelul de colesterol din sânge.

LUCERNĂ

De ce este folositoare: În timp ce planta are proprietăți ce pot fi avantajoase pentru stomac și tractul digestiv, poate fi folosit în timpul alăptării. Aceasta conține în mod natural fitoestrogeni, care au fost legați de susținerea dezvoltării țesutului mamar și a suplimentului de lapte matern.

Cum arată: Este o plantă multifuncțională cu tulpina pătrată și frunze compuse din trei pliante asemănătoare trifoiului. De-a lungul perioadei de înflorire, florile albastre până la violet, se vor transforma, în cele din urmă, în formă de spirală. Rădcina adâncă aduce din sol multe minerale.

O plantă matură poate fi culeasă oricănd. Tinctura Motherlove, More Milk Two utilizează tulpina lucernei, frunza si floarea pentru a oferi mamelor care alăptează nutienții unici din plantă.

Știai că: Din moment ce lucerna are o concentrație mare de vitamina K, poate cauza ca medicamentele de subțiere a sângelui să nu își mai facă efectul. Este important ca dacă utilizezi medicamente pentru subțierea sângelui, să vorbești cu medicul înainte de consumarea vitaminei K

Folosim lucerna în: More Milk Two.

Produsele noastre click aici

sursă motherlove.com