mărime diferită de flanșă

Nu există doi sâni la fel, deci nu presupune că flanșa pompei trebuie să fie de aceeași mărime!

Toate pompele de sân vin cu cel puțin un set de flanșe de sân, cu o dimensiune medie între 24-27 milimetri. Cu toate acestea, știați că este extrem de comun ca o persoană să aibă nevoie de flanșe de dimensiuni diferite pentru fiecare sân? Chiar și la Motherlove, una dintre angajatele noastre folosește două dimensiuni diferite ale flanșelor în timp ce pompează! Folosește dimensiuni 21mm și 24mm pentru curioși!

flange large

Dacă vă gândiți, majoritatea mărimilor sânilor nu sunt egale, nici măcar la aceeași persoană.

Este probabil ca doi sâni să varieze ușor ca dimensiune și formă, prin urmare, este foarte probabil ca mărimile mameloanelor tale să varieze, de asemenea, ca mărime și formă. Dacă folosești flanșe de aceeași dimensiune pe fiecare sân în timp ce pompezi și simți durere pe o singură parte, ar putea fi util să experimentezi cu dimensiuni diferite ale flanșelor până când durerea va dispărea.

Alegerea flanșelor corecte este un pas important atunci când începi să pompezi. O dimensiune incorectă a flanșei poate avea efect negativ asupra alimentării cu lapte, deoarece poate pune presiune pe conductele de lapte și poate împiedica curgerea liberă a laptelui. Când flanșele se potrivesc corect, pomparea va fi confortabilă și vei putea maximiza producția de lapte. Pentru a afla cum să găsești dimensiunea corectă a flanșei, vizionează acest videoclip mai jos: