Abonează-te la Newsletter

*Te ținem la curent cu noutăți și promoții

Matricaria Chamomilla

Mușețelul este o plantă fantastică atât pentru piele cât și pentru ciclul de somn. Dacă ești însărcinată, este posibil să simți discomfort în una din aceste arii, de aceea mușețelul poate fi planta potrivită pentru tine.

De ce este folositoare: Conform International Journal of Pharmacognosy, mușețelul este unul din cele mai potente produse care tratează înnegrirea pielii. Mușețelul conține antioxidanți care ajută la calmarea pielii în urma arsurii soarelui sau a pielii care se întinde. Florile de mușețel din Uleiul pentru Pântecele Gravidelor și Balsamul pentru Pântecele Gravidelor, este folosit strategic pentru a catifela pielea și a ușura mâncărimile unei burtici în creștere.  

Cum arată:  Mușețelul este o plantă foarte aromatică, cu frunze tăiate fin și flori albe cu centru galben. Florile de mușețel înfloresc în fiecare zi în sezon și se răspândesc singure.

Știai că: Mușețelul este sigur de folosit, dar totuși pot apărea alergii. Dacă ești alergic la mușețel, fi cu aten la produsele pe bază de mușețel.

Folosim mușețelul în: Uleiul pentru Pântecele Gravidelor și Balsamul pentru Pântecele Gravidelor.