Abonează-te la Newsletter

*Te ținem la curent cu noutăți și promoții

Althaea Officinalis

Rădăcina de nalbă mare este folosită de mii de ani și este bogată în antioxidanți. Studiile arată ca formează un strat protector care ajută la calmarea pielii iritate și discomfort digestiv.

De ce este folositoare:  Unul din beneficiile rădăcinii de nalbă mare este că poate fi folosit pentru a calma pielea uscată sau imflamată. Pentru noile mămici sau femeile ce urmează să nască, rădăcina de nalbă mare este benefică pentru hidratarea pielii din zone delicate, previne vergeturile și curăță rănile. Din aceste motive, Motherlove folosește rădăcina de nalbă mare în multe din produsele pentru îngrijirea corpului, cum ar fi : Balsamul pentru Îngrijirea Mamelonului, Balsamul Verde și Balsamul pentru Pântecele Gravidelor.

Nalba mare are proprietăți mucilaginoase care ajută la acoperirea stomacului.

Cum arată:  Nalba mare poate ajunge la o înalțime de 1m în locații umede, dar variații ale acestei plante pot crește în numeroase climate. Frunzele alternante ușor zimțate sunt fine la atingere. Nalba mare are flori de dimensiuni mici, de culoare alb/mov. La recoltare frunzele și florile sunt îndepărtate de pe tulpina principală.  

Știai că: Nalba mare se poate folosi, de obicei, în siguranță, dar alergiile pot apărea. Dacă dorești să folosești suplimente pentru lactație pe bază de rădăcină de nalbă mare te rugăm să consulți în prealabil un cadru medical.

Folosim rădăcina de nalbă mare în: C Section Cream Everyday Baby Balm Morning Sickness Blend Balsam Verde Balsam pentru Îngrijirea Mamelonului, Uleiu și Balsam pentru Pântecele Gravidelor