NALBA MARE

Althaea Officinalis

NALBA MARE

Rădăcina de nalba mare este folosită de mii de ani și este bogată în antioxidanți. Studiile arată ca formează un strat protector care ajută la calmarea pielii iritate și discomfort digestiv.

NALBA MARE

De ce este folositoare:  Unul din beneficiile rădăcinii este că poate fi folosit pentru a calma pielea uscată sau imflamată. Pentru noile mămici sau femeile ce urmează să nască, rădăcina este benefică pentru hidratarea pielii din zone delicate, previne vergeturile și curăță rănile. Din aceste motive, Motherlove folosește rădăcina de nalbă mare în multe din produsele pentru îngrijirea corpului, cum ar fi : Balsamul pentru Îngrijirea Mamelonului, Balsamul Verde și Balsamul pentru Pântecele Gravidelor.

Nalba mare are proprietăți mucilaginoase care ajută la acoperirea stomacului.

Cum arată: Poate ajunge la o înalțime de 1m în locații umede, dar variații ale acestei plante pot crește în numeroase climate. Frunzele alternante ușor zimțate sunt fine la atingere. Are flori de dimensiuni mici, de culoare alb/mov. La recoltare frunzele și florile sunt îndepărtate de pe tulpina principală.  

Știai că: Se poate folosi, de obicei, în siguranță, dar alergiile pot apărea. Dacă dorești să folosești suplimente pentru lactație pe bază de rădăcină de nalbă mare te rugăm să consulți în prealabil un cadru medical.

Folosim în: Balsam calamnt după cezariană, Balsam Verde, Balsam pentru Îngrijirea Mamelonului, Balsam pentru Pântecele Gravidelor

Urmărește-ne pe Facebook & Instagram