PULVERIZATORUL REGENERANT PENTRU PERINEU

PULVERIZATORUL REGENERANT PENTRU PERINEU DIN PLANTE PENTRU NAȘTERE & POSTPARTUM

PULVERIZATOR REGENERANT PENTRU PERINEU

Pregătirea pentru un bebe este un moment interesant, dar adesea copleșitor. Pare că există o listă nesfârșită de articole pentru bebeluși – pături, haine, jucării, mobilier și accesorii. Dar ce zici de naștere și postpartum?

Există unele produse care ar putea fi extrem de utile în timpul travaliului și postpartum. Pulverizatorul regenerant pentru perineu de la Motherlove este conceput pentru a oferi aceeași ușurare ca o baie tradițională de șezut, dar ambalat într-o sticlă de pulverizare lichidă convenabilă.

Avantajele produsului:

  • Produs din plante într-o fabrică fără deșeuri
  • Făcut di ingrediente organice certificate de Departamentul pentru Agricultură al Statelor Unite
  • Fără ingrediente artificiale
  • Ambalat în sticlă cu gândul către Mama Natură

Din experiența noastră la Motherlove, descoperim că noilor mamici nu li se oferă de multe ori imaginea completă a ceea ce poate include sarcina și travaliul. Nimeni nu vrea să vorbească cu adevărat despre hemoroizi, mușchi perineali sau dureri în timpul nașterii, dar toate se pot întâmpla și cel mai bine este să fii pregătită! De aceea, recomandăm adesea  Pulverizatorul pentru regenerarea perineului ca un articol extraordinar și accesibil pentru o proaspătă mămică.

Pulverizatorul regenerant pentru perineu conține plante cunoscute pentru proprietățile lor calmante – hamamelis, coada șoricelului și strugurii ursului. Aceste plante funcționează împreună pentru a ajuta la încetinirea sângerării după naștere și alinarea mușchilor perineali dureroși. În comparație cu o baie tradițională de șezut, Pulverizatorul regenerant pentru perineu de la Motherlove este o opțiune excelentă pentru noile mame care doresc alinare din mers. Pur și simplu pulverizează ori de câte ori dorești și mergi mai departe.

CUM SĂ FACI O COMPRESĂ

Pentru un efect calmant și răcoritor, stropește un tampon cu puțină apă și Pulverizator regenerant pentru perineu, pune-l în frigider sau congelator și poartă-l postpartum. Amestecul de Pulverizator regenerant pentru perineu pe un tampon rece calmează durerea mușchilor perineali după naștere. Corpul tău îți va mulțumi!

Urmărește-ne pe Facebook & Instagram.