Abonează-te la Newsletter

*Te ținem la curent cu noutăți și promoții

Rosmarinus Officinalis

Rosmarinul a fost folosit de secole – putem să îi urmărim folosința până în Egiptul Antic! Istoric planta a fost folosită drept dar sau plantă ceremonială, dar în final a fost folosită pentru proprietățile sale medicinale și culinare. Datorită compușilor fenolici, este cunoscută ca având proprietăți antioxidante și antimicrobiale pentru piele.

De ce este folositoare: Motherlove folosește rosmarinul pentru proprietățile sale calmante de hrănire a pielii. În mod particular, rosmarinul este cunoscut pentru ajutorul acordat în aducerea la suprafață a fluxului de sânge, ceea ce este o componentă critică în vindecarea rănilor. Aceste proprietăți fac din rosmarin o alegere perfectă pentru a-l include în Crema pentru Cezariană.

Cum arată:  Rosmarinul este un arbust veșnic verde care se dezvoltă în soluri uscate cu lumina solară din abundență. Rosmarinul este un membru din familia mentei (Lamiaceae) și este nativ zonei mediteraneene, deși azi poate fi găsită peste tot în lume. Planta se poate identifica prin frunzele sale ca acele, aroma potentă și florile mici. Florile rosmarinului pot varia în culori și mărimi, dar de cele mai multe ori vor înflori cu flori albe/violet  

Știai că: Motherlove folosește rosmarinul în formula cremei topice. Crema pentru Cezariană este strict pentru uz extern.  

Folosim rosmarinul în: Crema pentru Cezariană