RUTA CAPREI

Galega Officinalis

RUTA CAPREI

De secole ruta caprei a fost folosită ca galactagog natural atât la femei cât și la vacile de lapte. Ceea ce face din plantă atât de folositoare pentru alăptare este că ajută la generarea de țesut mamar și stimulează lactația. Din acest motiv, Motherlove folosește ruta caprei în produsele din gama cu același nume și în gama More milk Special Blend

RUTA CAPREI

De ce este folositoare: Dacă ai nevoie de ajutor în producția de lapte matern, ruta caprei este cea mai potentă plantă pentru stimularea lactației. Studiile arată că ajută mamele care alăptează să genereze țesut mamar pentru a stimula procesul de lactație. Această plantă este recomandată femeilor care au avut intervenții chirurgicale la sâni, celor care vor să relacteze sau mamelor adoptive.

Cum aratăCrește la o înălțime de aproximativ 0,5-1 m și are tulpini ramificate cu frunze ovale. Florile pe care le produce sunt de culoare violet-roz, similare cu rudele sale din familia mazării.

Știai că: Consumarea în cantități mai mari decît cele recomandate pot cauza hipoglicemie, de aceea bolnavii de diabet trebuie să consulte un medic înainte de administrare.

Folosim în: Capsulele Goat’s Rue – Ruta Caprei, More Milk Special Blend, Capsule More Milk Special Blend

Urmărește-ne pe Facebook & Instagram