STRUGURI DE OREGON

Mahonia Aquifolium

STRUGURI DE OREGON

Deși te poate duce în eroare, fructele struguri de Oregon nu sunt struguri. Defapt, strugurele de Oregon este un arbust care a fost folosit de sute de ani. Triburile indigene au folosit acest arbust pentru o gamă largă de afecțiuni precum febra sau artrita, icter sau diarea. Motherlove folosește rădăcina strugurilor de Oregon în Balsamul pentru Calmarea Iritațiilor. pentru proprietățile sale antibacteriene, antifungice și anti-inflamatorii.

STRUGURI DE OREGON

De ce este folositoare:  Ceea ce face acest arbust un ajutor valoros pentru sănătate sunt compușii activi din rădăcină și tulpină. Unul din compușii principali, berberina, are atât proprietăți antimicrobiale, cât și anti-inflamatorii care pot fi folosite pentru a trata bolile de piele. Struguri de Oregon este un ingredient cheie în Balsamul pentru Calmarea Iritațiilor pentru proprietatea de a vindeca și dezinfecta zone sensibile ale pielii fără a cauza iritații sau discomfort.  

Cum arată:  Strugurele de Oregon este un arbust jos, mic de înălțime, cu frunze verzi care devin roșii toamna. Frunzele înțepătoare cresc în mod tradițional în perechi. Florile se transformă în fructe violet care pot fi preparate ca și gemuri, siropuri sau jeleu.

Știai că: Datorită faptului că strugurii de Oregon conțin berberina, sunt contraindicate în timpul sarcinii. Motherlove folosește strugurii de Oregon doar pentru produse topice și nu îl folosim în suplimente orale.

Folosim struguri de Oregon în: Balsamul pentru Calmarea Iritațiilor

Urmărește-ne pe Facebook & Instagram