Uva Ursi

Arctostaphylos Uva-Ursi

Încă din secolul al II-lea, planta strugurii ursului a fost folosită ca un remediu natural pentru a trata infecțiile tractului urinar. Azi, multe medicamente se folosesc de puterea strugurilor ursului pentru a trata infecția urinară și cistita. 

Uva Ursi

De ce este folositoare:  Din punct de vedere biologic, strugurii ursului conțin substanțe puternice care combat infecțiile. De exemplu, planta conține taninuri care determină membranele mucoase din corpul tău să se micșoreze și să se strângă în mod natural. Datorită acestor proprietăți, corpul este mai capabil să lupte împotriva infecțiilor și să reducă inflamațiile. 

Motherlove folosește această plantă în gama de produse postnatale, cum ar fi Pulverizatorul pentru Perineu, datorită proprietăților sale anti-inflamatorii și antibacteriale. Datorită substanțelor naturale (glicozide, arbutină, hidrochinonă și tanuri) strugurii ursului pot trata infecții, inflamări și pot reduce sângerările.

Cum arată:   Câteodată, denumită fructele ursului, strugurii ursului sunt preferate de urșii înfometați din pădurile țărilor nord americane de secole. Deși fructele sunt comestibile, sunt făinoase și nu au nici un gust. Planta strugurii ursului este recoltat pentru frunzele sale mici de culoare verde. Această plantă poate fi ușor identificată dupa frunzele ei sau după florile fără formă de culoare roz.

Știai că:  Înainte de a consuma suplimente pe bază de plante, consultați-vă cu un medic. Deși sunt foarte puține reacții adverse la strugurii ursului cunoscute, reacții alergice pot apărea.

Folosim strugurii ursului în: Pulverizatorul Regenarant pentru Perineu