TRANDAFIRUL

Rosa Spp.

TRANDAFIRUL

Așa este, planta pe care o vezi atât de des în grădini, este defapt o plantă foarte folositoare. Deși poți folosi întreaga plantă, noi folosim doar păstăile mici pline de semințe. Trandafirii au un miros ușor aromatic, motiv pentru care este o plantă populară.  

TRANDAFIRUL

De ce este folositoare:  Trandafirul conține acizi grași anti-inflamatori și o multitudine de antioxidanti (vitamina A și C) care ajută la dispariția cicatricelor și petelor. Studiile demonstrează că pudra obținută din păstăile cu semințe ale trandafirilor hidratează și cresc nivelul de colagen al pielii pacienților.

Trandafirul conține licopen și beta caroten, despre care se spune că are proprietăți de luminare a pielii a celor care suferă de hiperpigmentare. Din această cauză Motherlove folosește trandafirul în Uleiul pentru Păntecele Gravidelor și Balsamul pentru Pântecele Gravidelor, pentru a prevenii cicatrizarea și a calma pielea iritată.

Știai că: Poate fi folosit în general în siguranță pentru toate tipurile de ten, dar reacțiile alergice pot apărea . Dacă simptome alergice apar, întrerupeți utilizarea produsului.

Folosim în: Ulei pentru Pântecele Gravidelor și Balsam pentru Pântecele Gravidelor.

Urmărește-ne pe Facebook & Instagram