Abonează-te la Newsletter

*Te ținem la curent cu noutăți și promoții

Urtica Dioica

Frunzele și rădăcina de urzică au în compoziție o listă de nutrienți, ca: vitamina A, C, K și multe vitamine din familia B. Nu doar că este bogată în vitamine, ci și în aminoacizi esențiali, clciu, fier, acid folic și multe altele. Urzica este cunoscută pntru proprietățile sale galactagogue, adică un produs sau o plantă ce stimulează producția de lapte matern.

De ce este folositoare:  Un element de bază al lactației este o alimentație adecvată. Datorită faptului ca urzica este o plantă bogată în nutrienți, poate fi tuilizată ca un galactagogue natural. Motherlove folosește în mod special această plantă în multe din suplimentele noastre orale, datorită vitaminelor esențiale și a nutrientilor necesari pentru a menține trupul sănătos în timpul lactației.

Un motiv secundar pentru care Motherlove alege să folosească urzica în suplimentele sale este datorită conținutului bogat în fier și clorofilă. Urzica este cunoscută pentru proprietățile naturale de oxigenare ale sângelui, care în unele cazuri poate combate oboseala de după naștere.

Cum arată:  Urzica are frunza un verde închis cu margini zimțate și puf scurt care cauzează pișcături și beșici la atingere. Crește în locurile unde solul este umed, în special langă pârâie și șanțuri. Urzica este o plantă comestibilă.

Știai că: Nu ar trebui să consumi urzica crudă. Frunzele urzicii au o structura de puf care în momentul atingerii pișcă. Desigur, după procesare mecanismul de apărare al plantei nu mai funcționează.

Folosim urzica în:More Milk Moringa More Milk Plus More Milk Plus Capsules More Milk Special Blend More Milk Special Blend Capsules More Milk Two