UTILIZĂRI ALTERNATIVE PENTRU PRODUSELE MOTHERLOVE 2
UTILIZĂRI ALTERNATIVE PENTRU PRODUSELE MOTHERLOVE

Personalul Motherlove este frecvent pe drumuri, participând la conferințe despre lactație, vizitează magazine și oferă consultații în spitale pe tot teritoriul Statelor Unite. Ne place să întâlnim clienți și să auzim cum produsele noastre le ajută familiile – indiferent că aflăm cum More Milk Plus ajută mămicile să își atingă scopurile în alăptare sau cum Balsamul pentru calmarea iritațiilor a ajutat la iritațiile cauzate de scutec.

Pe aceste drumuri avem oportunitatea sa auzim cum sunt folosite produsele Motherlove în moduri „alternative”. Deși produsele noastre nu au fost create pentru scopurile descrise mai jos, a fost distractiv să auzim cum sunt folosite acasă.

Balsam pentru îngrijirea mamelonului – acest balsam are la bază ulei de măsline infuzat cu rădăcină de nalbă mare și flori de gălbenele. Aceste plante ajută la calmarea pielii si îl fac un produs versatil. Clienții folosesc Balsamul pentru îngrijirea mamelonului astfel:

 • În interiorul nasului pentru a-l  menține hidrata în timpul iernii
 • Un bărbat robust din Colorado îl folosește pentru a-și menține mâinile hidratate în timpul excursiilor
 • Ca balsam de buze
 • Un medic veterinar nu a reușit să vindece pielea crăpată de pe nasul unui cățel, fapt care a apelat la balsamul pentru îngrijirea mamelonului, iar aceasta a ajutat la vindecarea pielii și la prevenirea crăpăturilor ulterioare. În plus, e comestibil!

Balsam pentru hemoroizi – ajută la calmarea mâncărimilor și a disconfortului asociat hemoroizilor, dar  poate face si mai multe!

 • Clienții au folosit acest balsam împotriva coșurilor (frunza de hamamelis este astringentă).
 • Un membru al echipei noastre a folosit balsamul pentru a opri scârțâitul gemului mașinii într-una din drumețiile sale.
UTILIZĂRI ALTERNATIVE PENTRU PRODUSELE MOTHERLOVE

Balsam pentru pântecele gravidelor – acest produs ajută la prevenirea vergeturilor și a mâncărimilor cauzate de întinderea pielii de pe burtică. Noi recomandăm folosirea balsamului pe tot ceea ce crește în timpul sarcinii – burtică, sâni și șolduri. Totuși, din moment ce e foarte  hidratant, are utilizări alternative.

 • Cremă hidratantă pentru picioare în timpul iernii. Pur și simplu acoperă-ți picioarele cu Balsam pentru pântecele gravidelor, pune-ți niște șosete și bagă-te în pat.
 • O cosmeticiană folosește acest produs pentru a-și curăța și hidrata fața în fiecare seară. Ea recomandă masaje faciale și o compresă caldă pentru 30 secunde. Apoi, folosește prosopul pentru a spăla balsamul. Acesta lasă fața curată și hidratată!

Balsam Verde – primul produs făcut de Kathryn, Balsam Verde este  grozav pentru a scăpa de mâncărimile cauzate de pișcăturile de insecte, calmează iritațiile și pielea crăpată.

 • După un meci de hochei brutal, un client folosește Balsam Verde pentru vânătăi
 • O altă clientă îl folosește pe mâini pentru a le calma după o zi de lucru în grădină

Pulverizator regenerant pentru perineu – cu o sticlă accesibilă acest produs ajută la calmarea disconfortului după naștere. Plantele astringente și cantitatea mică de uleiuri esențiale fac acest produs și mai versatil.

 • În timpul unei excursii, un membru al echipei noastre a folosit acest produs ca odorizant pentru cameră. Miroase încântător!
 • Un spray revigorant. Combinația de hamamelis și levănțică fac acest pulverizator să fie răcoritor în zilele călduroase.

** Produsele Motherlove sunt destinare utilizării conform indicațiilor de pe eticheta produsului

Sursă Motherlove.com